Tchibo Cafissimo Classic Silver – un aparat de cafea de calitate, automat şi accesibil

Espressorul de cafea Tchibo Cafissimo Classic Silver este un model de tip automat, ce prepară rapid cele mai aromate cafele sau espressor, pentru tine şi familia ta.

Avem de-a face cu un produs de dimensiuni reduse, ideal în orice bucătărie, ce are o presiune de 15 bari, capacitatea rezervorului de apă de 1.5l, având posibilitatea alimentării cu capsule.

În privinţa costului de achiziţie, surprinde printr-un preţ neaşteptat de avantajos, astfel este comercializat de eMag cu numai 299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al specificaţiilor tehnice, este un model de culoare argintie, ce cântăreşte aproximativ 6Kg şi măsoară 380 x 240 x 425(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor de cafea automat de la Tchibo îl întâlnim şi în ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Tchibo Cafissimo Classic Silver :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Discutăm despre un espressor performant, ce beneficiază de dispozitiv de spumare, de sistem pentru apă fierbinte (pentru ceaiuri), de sistem de decalcifiere, de setare a cantităţii de cafea şi de sistem luminos şi sonor de avertizare a lipsei de apă.

Aparatul de faţă dispune de 3 nivele de presiune pentru preparare, respectiv pentru espresso avem 15 bari, pentru ceai şi caffe crema avem 10 bari, iar pentru cafea filtru avem 3.5 bari.

Un alte avantaj ar fii opţiunea incorporată de spumare a laptelui proaspăt, pentru pregătirea celor mai delicioase băuturi calde pe bază de cafea.

Este un aparat foarte uşor de curăţat şi de igienizat, asta datorită rezervorului de apă detaşabil şi al tăviţei de picurare.

Odată ce vei intra în posesia acestui espressor automat Tchibo , vei primi cadou un suport pentru capsule Tchibo Cafissimo rotativ, din inox, pentru 6 x 5 capsule.

Acestea fiind spuse, espressorul de cafea Tchibo Cafissimo Classic Silver este un produs perfect în orice bucătărie, capabil să prepare rapid şi uşor cele mai savuroase şi gustoase cafele şi espresso.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • 15 bari
  • Alimentare cu capsule
  • Sistem decalcifiere
  • Capacitate rezervor apă 1.5l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.