Taurus Bari II – aparat de cafea clasic, ce acceptă monodoze şi cafea măcinată

Taurus Bari II este un espressor de cafea clasic, un aparat modern şi accesibil echipat cu numeroase sisteme de funcţionare recente. Noul model este potrivit oriunde, fie la serviciu, fie acasă, în ambele situaţii oferind cele mai bune rezultate.

Este o variantă manuală de 1050W putere, cu o presiune de 15 bari. Include sistem de încălzire rapidă (1 minut), sistem Maxicream, regulator de abur, supapă de amorsare specială, siguranţă de suprapresiune, indicator pentru nivelul de apă şamd.

Acest model Bari II poate fi procurat deja şi din magazinul de specialitate eMag, la costul de achiziţie online de numai 522 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, prezintă o construcţie compactă şi modernă, foarte uşor de integrat în orice circumstanţă. Este de culoarea neagră, cu finisaje argintii, cântăreşte în jur de 3.7kg şi măsoară standard 285 x 200 x 260 (W x D x H) mm.

Acelaşi aparat de cafea este disponibil online şi în magazinele evoMag şi Cel.

Imagini cu Taurus Bari II:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul aparat de cafea de la Taurus impresionează cu o gamă numeroasă de tipuri de băuturi, precum: Espresso, Cafea, Cappuccino, Latte Macchiato, apă fierbinte pentru ceaiuri.

Are o capacitate pentru 1-2 ceşti, acceptând să fie alimentat atât cu monodoze de cafea, cât şi cu cafea măcinată.

Integrează un rezervor de apă cu capacitatea de 1.2l. Acesta, împreună cu tăviţa de picături sunt component detaşabile, lucru ce permite o mai bună igienizare a aparatului.

În privinţa sistemelor, dispune de sistem de fierbere a apei (pentru ceaiuri), de sistem anticalcar, precum şi de sistem de decalcifiere. Sistemul de încălzire al apei asigură o încălzire rapidă, în mai puţin de 1 minut. Este de reţinut faptul că vine proiectat cu pompă Italia.

În partea frontală a espressorului, se află panoul de comandă, alcătuit din 3 butoane de control cu LED indicator, înconjurate de pictograme, precum şi din sigla brand-ului.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Taurus Bari II reprezintă un espressor de cafea manual, un aparat clasic capabil să prepare cele mai rapide şi gustoase băuturi pe bază de cafea.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1050W putere
  • Modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.