Tableta Samsung Galaxy Tab 3

     Sunteți hotărâți să vă începeți noul an cu o tabletă de ultimă generație? Ei bine, site-ul nostru vă sare în ajutor și vă pune la dispozite un review la tabletă Samsung Galaxy Tab 3.

     Această tabletă Galaxy vă oferă un design unic, fiind mai subțire și mai îngustă decât cele anterioare, ceea ce o face mai ușor de folosit. Cu multe alte specificații numeroase, această tabletă se află la prețul de aproximativ 729 Lei (Vezi preț redus).

Imagini cu Samsung Galaxy Tab 3 :

Vezi mai multe poze !

Date tehnice :

     Acest gadget mobil este conceput cu specificații uimitoare, fiind dotat cu procesor Dual Core Marvell PXA986 de 1.20GHz, ce poate îndeplini orice comandă a dvs,. într-un termen foarte rapid, cursiv și profesional. Dispune de un display Capacitive Multi-Touch de 7” cu o rezoluție de 1024 x 600 și două camere foto ( 3MP/1.3MP ) , ce face că de acum conversațiile cu cei dragi să devină mult mai distractive.

     Cu Tab 3 veți putea naviga pe web mult mai sigur și rapid, datorită conexiunilor prin unirea canalelor, unde vă veți bucură de transferuri ușoare și rapide de date.

      Pentru o protecție mai bună a acestei tablete vă recomandăm Book Cover Samsung Galaxy Tab 3

Opinii pro și contra: 

Pro:
  •  WiFi Direct
  • Android 4.1.2 Jelly Bean
  • Capacitive Multi-Touch
Contra:   –

Concluzie :

     Tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu procesor Dual-CoreTM Marvell PXA986 1.20GHz, 7″, de 1GB DDR3, cu 8GB, Wi-Fi, GPS, Android 4.1 Jelly Bean, Midnight Black oferă un divertisment de neuitat! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.