Tableta Lenovo A3500

Te aflii mai tot timpul pe drum și vrei să îți achiziționezi un device, dar nu ești hotărât? Dacă laptop-ul îți este prea incomod, iar telefonul mobil prea mic, ar fi cazul să îți îndrepți atenția către o tabletă.

Tableta Lenovo A3500 este extrem de portabilă, ce oferă un aspect confortabil și foarte elegant. Realizată foarte atent, doar din materiale de foarte bună calitate, prezintă detalii bine definite, grație design-erilor Lenovo.

Prețul tabletei Lenovo A3500, este în jur de 399lei, foarte bun pot spune, dar dacă te grăbești o poți prinde la prețul din oferta de astăzi.

IMAGINI CU Tableta Lenovo A3500:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Display acestui tab este unul de tip capacitiv Multi-Touch, cu o diagonală de 7inch și o rezoluție HD de 1280x800p. Așadar, vei beneficia de o calitate a imaginilor ireproșabilă. Datorită tehnologiei revoluționare IPS (In Plane Switching), ecranul dispune de un unghi larg de vizionare.

Concepută cu un procesor Quad Core, model MTK8121, tactat la o frecvență de 1.3GHz, va oferii o performanță uimitoare ce va ține pasul cerințelor tale, rulând la capacitate maximă.

Capacitatea memoriei RAM este de 1Gb. Îndeajuns pentru Android 4.2 Jelly Bean și pentru alte aplicații pe care vei dorii să le instalezi. Pentru a stoca muzica preferată, filme, fotografii și altele, ai la dispoziție un spațiu de stocare de 8Gb.

Pe partea de conectivitate dispune de: micro USB 2.0, ieșire audio Combo Audio Jack. Iar că și conexiuni prezintă Wi-fi și Bluetooth.

Poți utiliza micro USB 2.0 pentru încărcarea device-ului și pentru conectarea altor dispozitive.

Dacă luăm în considerare că vorbim doar despre o tabletă, nu putem avea pretenții prea mari la un sunet incredibil. Dar dacă îți dorești cu adevărat un sunet puternic, clar și nedistorsionat, îți poți procura un difuzor portabil.

Cei de la Lenovo s-au gândit la toate. Astfel, de acum nu o să mai pierzi nici un moment important din viața ta, deoarece o să îl imortalizezi cu ajutorul camerei foto-video de 2Mp.

Mulțumită acumulatorului de tip Li-Polymer de 3450mAh, device-ul de față va oferi o autonomie incredibila de până la 8h de navigare pe internet.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Capacitive Multi-Touch
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • IPS HD
  • Raport bun calitate-preţ

Contra: –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.