Lenovo A1000L – o tabletă portabilă, ideală oriunde, acasă sau pe teren

Dacă ești în căutarea unei tablete bune și nu ești dispus să aloci o sumă foarte mare pentru achiziționarea acesteia, atunci tableta Lenovo A1000L este exact ceea ce cauți.

Tableta Lenovo A1000L prezintă un design minimalist, elegant și foarte confortabil. Datorită formelor curbate și aspectlui său slim ce oferă o manevrabilitate ușoară, această tabletă nu trebuie să lipsească niciodată din bagajul tău.

Prețul acestei tablete Lenovo A1000L, este în jur de 299lei, foart ok pot spune, dar dacă te grăbești o poți achiziționa la prețul din oferta de astăzi.

IMAGINI CU Tableta Lenovo A1000L:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Display-ul LCD, de tip capacitiv Multi-Touch, cu o diagonală de 7inch și o rezoluție HD de 1024x600p, va oferi o calitate superioară imaginilor, astfel vei avea o experiență vizuală excelentă.

Chiar dacă nu este un procesor de ultimă generație, este Dual Core, realizat din două nuclee, tactat la o frecvență de 1GHz, ce se va descurca uimitor și va răspunde cerințelor tale cu brio.

Ca sistemul de operare, în cazul de față Android 4.1 Jelly Bean, împreună cu celelalte aplicații să lucreze fluent, vor dispune de o capacitate de memorie RAM de 512Mb, de tip DDR2. Iar pentru a stoca muzica preferată, filme, video și altele, are la dispoziție o capacitate de stocare, de tip EMMC, de 8Gb.

Calitatea sunetului este datorată difuzorului stereo. Astfel, poți executa diferite activități cum ar fi, să privești un film sau să asculți muzică, la o calitate îmbunătățită.

În cazul în care dorești să dispui de un sunet clar și puternic, poți opta pentru o boxă portabilă, pe care o poți conecta la device.

Datorită acumulatorului din dotare de 3500mAh, vei dispune de o autonomie uimitoare de utilizare adică, până la 6h de redare video, 8h de lucru pe internet și 400h de stand by.

Dacă luăm în considerare că aspectul acestei tablete o face portabilă, poți achiziționa o husă de protecție universală, pentru a o feri de zgârieturi, lovituri și praf.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Capacitive Multi-Touch
  • Android 4.1 Jelly Bean
  • Google Play
  • ES File Explorer
  • Raport bun calitate-preţ

Contra:

  • Cablul de incarcare scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.