Tableta HP 7 Plus 1301

În zilele noastre, tabletele au ajuns un accesoriu de bază în toate activitățile cotidiene, pentru cam toate categoriile de vârstă. Un astfel de device îți ușurează viața pe cât se poate de mult, astfel o poți lua cu tine oriunde și oricând.

Tableta HP 7 Plus 1301 are un raport preț-calitate-performanță extrem de bun și un aspect pe măsura acestuia. Prezintă un design elegant, slim, construită doar din materiale calitative, așa cum obișnuiesc cei de la HP să folosească la toate produsele lor. Greutatea de doar 300g și dimensiunile sale minimale, o face foarte manevrabilă și extrem de portabilă.

La data de 1.09.2014, prețul acestei tablete HP 7 Plus 1301 era de 449lei, foarte bun pot spune, dar dacă te grăbești o poți achiziționa la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Tableta HP 7 Plus 1301 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Modelul de față vine conceput cu un display capacitiv Multi-touch cu o diagonală de 7inch (17.8cm) și o rezoluție de 1024x600p. Acesta prezintă un afișaj de tip IPS, ce oferă imagini extraordinar de clare, cu un contrast excelent, indiferent de unghiul de vizualizare.

În spatele acestui design elegant, se află ascuns un procesor Quad-Core, model ARM Cortex A7, tactat la o frecvență de 1.0GHz. Împreună cu memoria RAM de tip DDR3 de 1Gb, îți garantează o rulare a sistemului de operare, în cazul de față Android 4.2 Jelly Bean și a altor aplicații în condiții extraordinare.

Pentru a stoca toate datele personale, fotografii, muzică, filme etc., ai la dispoziție o memorie internă de 8Gb, pe care o poți mari prin intermediul unui card de memorie Micro SD, de până la 32Gb.

Ținând cont că vorbim despre o tabletă, calitatea sunetului nu este chiar așa de excelentă.
Dar în cazul în care îți dorești un sunet puternic, clar și nedistorsionat, îți poți achiziționa un difuzor ultraportabil, ce îl poți conecta la tabletă prin ieșirea audio de 3.5mm.

Nici sectorul de conectivitate nu a fost neglijat de cei de la HP, așadar au dotat acest device cu un port USB 2.0, ieșire audio 3.5mm și un microfon încorporat.
Iar pentru a putea naviga pe internet și pentru a încerca cele mai noi aplicații, ai la dispoziție conexiunea prin Wireless.

Câteva aplicații utile care vin odată cu această tabletă HP sunt: HP Connected Photo, HP File Manager, Google Play Store, Google Maps, Youtube, Skype. Desigur că pe lângă acestea vei avea posibilitatea de a descărca orice aplicație dorită, cu ajutorul navigării Web.

Fiind o tabletă portabilă și ușor manevrabilă, interacțiunea cu aceasta va fi continuă. Astfel pentru a evita eventualele accidente, zgârieturi, lovituri îi poți achiziționa un Flip cover elegant.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Capacitive Multi-Touch
  • IPS
  • Quad-Core
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • 2 camere Web
Contra:
  • Fară GPS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.