Tabletă Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Nu de mult timp, producătorul taiwanez Asus, a lansat o nouă tabletă atractivă, ce pune la dispoziție o configurație bună, un display generos și un sistem de operare destul de recent.

Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A este un model de tabletă ce se adresează în mod special pasionaților de jocuri, fapt ce se datorează configurației sale excelente, ce oferă o putere de lucru excepțională. Mai mult decât atât, poți să vizionezi un videoclip ori un film preferat, la o calitate destul de bună.

Practic dacă nu ești dispus să aloci o sumă foarte mare pentru un astfel de device, modelul de față reprezintă variantă cea mai performantă și accesibilă din această serie, fiind comercializată la un preț competitiv, de numai 499lei (Vezi preț actualizat).

Este un dispozitiv portabil, ce are o greutate de numai 320 de grame și măsoară doar 124.98 x 211.78 x 8.8 mm. Se prezintă cu un aspect foarte modern, având finisaje și detalii elegante și extrem de bine definite.

Această tabletă Asus se poate achiziționa și din lista de produse a magazinului online Altex.

Imagini Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum spuneam, se bucură de un display generos, de tip Capacitiv Multi-Touch 10p, cu diagonala de 8inch. Este un ecran ce beneficiază de tehnologia IPS, ce reproduce conținuturi la o rezoluție de 1280 x 800pix.

MeMO Pad 8 vine echipată cu un procesor din familia Intel Atom, respectiv Quad Core, model Z3745 ce tactează la o frecvență de 1.8GHz, având la bază un Cache de 4Gb și o tehnologie de 22nm. Alături de acesta stă un chipset video Intel HD Graphics și o capacitate de memorie RAM de 1Gb. Această excelentă configurație, este perfectă pentru a încerca cele mai bune jocuri, oferind un multitasking de calitate.

Pune la dispoziție un spațiu generos de stocare, de 16Gb, ce poate fi extins prin adăugarea unui card MicroSD, ajungând la o capacitate de până la 64Gb.

Cât despre multimedia, se face remarcată prin două camere foto-video (secundară de 0.3Mp și principală de 2Mp), printr-o linie audio formată din două ieșiri destul de puternice și printr-un slot de memorie ce acceptă carduri MicroSD și Micro SDHC. Pune la dispoziție Bluetooth 4.0 și Wireless 802.11 b/g/n, având ca și porturi de conectivitate un port Micro USB și o ieșire audio Jack 3.5mm.

În final, dacă îți dorești o tabletă portabilă, modernă și de calitate, modelul Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A reprezintă varianta cea mai accesibilă din această serie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Quad-Core de 1.8GHz
  • Diagonală display 8inch
  • Sistem de operare Android 4.4 KitKat
  • Două camere foto-video
  • 1Gb RAM și 16Gb memorie de stocare
Contra:
  • Nu are GPS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.