Tabletă Allview Viva Q8

Lasă-te cucerit de noua Tabletă Allview Viva Q8. Oferă un aspect elegant, ultra-slim ce dispune de majoritatea funcțiilor pe care ar trebuie să le găsești la orice tabletă inteligentă.

Design-ul acestei tablete este foarte bine conceput, atractiv, realizat din matariale calitative. Un plus de bun-gust, rafinament și totodată de rezistență, se datorează carcasei spate, construită din aluminiu.

Prețul acestei tablete Allview, la data 16.08.2014 este de 499lei, dar dacă te grăbești o poți achiziționa la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Allview Viva Q8:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Datorită procesorului Quad-Core de 1GHz, model Coretex A7, împreună cu placa video integrată PowerVR SGX544 MP2, formată din 8 nuclee, vei dispune de o grafică excelentă și de o viteză de procesare incredibilă. Dacă până acum jocurile 3D ți se păreau complexe, de acum vor rulă rapid și extrem de cursiv.

Capacitatea memoriei RAM, de tip DDR3 este de 1Gb, iar spațiul de stocare al memoriei interne este de 16Gb, unde îți poți păstra imagini, filme, muzică etc. În cazul în care memoria internă se epuizează, poți face un upgrade de până la 32Gb.

Display-ul capacitiv Multi-Touch cu diagonala de 7.9inch și o rezoluție de 1024x768p, prezintă o suprafață largă de vizionare, iar imaginile vor fi de o calitate și claritate uimitoare, până la cele mai mici detalii.

Capturează cele mai bune momente din viața ta, cu ajutorul camerei foto OV5647 de 5MP. Cu ajutorul setării de focalizare automată, vei putea imortaliza cele mai reușite fotografii, și nici un zâmbet nu va trece fără a fi remarcat de funcția Detectare facială.

Mulțumită funcției Fast Snap, ai posibilitatea de a captura 10 fotografii pe secundă, asta înseamnă că nu ai cum să pierzi vreun moment plăcut din viață ta.

Allview Viva îți pune la dispoziție o lista întreagă de jocuri și aplicații, prin intermediul magazinului preinstalat. Aplicații utile, ca și programarea vacanțelor sau multe altele precum Player 4K, Antivirusul Bitdefender ori Office Viewer.

Android 4.4 KitKat este cel mai nou sistem de operare de care dispune această tabletă. Fast Boot este funcția integrată și extrem de folositoare ce oferă o pornire super rapidă în doar 5 secunde.

Pentru a proteja această tabletă de eventuale șocuri ori zgârieturi, poți opta pentru o Husă de protecție.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Android 4.4 KitKat
  • Display Capacitive Multi-Touch
  • PowerVR SGX544 MP2/8core
  • Design Slim, capac spate aluminiu
  • G-sensor

Contra:

  • Lipsa portului HDMI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.