Allview Viva i7

Lasă-te surprins de noua tabletă Allview Viva i7, ce prezintă un aspect elegant, foarte slim, disponibilă în două culori, alb sidef și negru mat, concepută cu specificații uimitoare ce o face foarte accesibilă.

Device-ul de față, vine dotat cu un procesor Intel Dual Core, model Z2520, tactat la o frecvență de 1.2GHz, ce se va descurca incredibil de bine în activitățile cotidiene.

Prețul acestui device de la Allview, este în jur de 399lei, destul de ok, dar dacă te grăbești o poți achiziționa la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Allview Viva i7:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Display-ul acestei tablete Viva i7, de tip IPS LCD, cu o diagonală de 7inch, este unul de capacitiv Multi-Touch, ce oferă o rezoluție de 1024x600p. Astfel, imaginile afișate vor oferi claritate, culori vi, foarte naturale, până la cele mai mici detalii.

Pe lângă imaginile incredibil de reale, cu tentă naturală, te vei bucura și de un unghi larg de vizualizare, ce te va ajuta atunci când te vei juca ori când te vei uita la un film.

Capacitatea memorie RAM este de 1Gb, de tip DDR2, ce oferă o viteză de procesare a informațiilor incredibilă. Memoria internă de 8Gb, poate suporta un upgrade de până la 32Gb, cu ajutorul unui card MicroSD, așadar vei dispune de spațiu suficient pentru orice fișier dorit.

Nici pe partea de conectivitate nu se lasă mai prejos și vine pregătită cu port de ieșire audio 3.5mm, USB 2.0, Bluetooth și  Wireless.

Cu ajutorul conexiunii prin Bluetooth, te vei putea conecta la diferite accesorii. Pentru a avea un sunet mai puternic, clar și nedistorsionat, te poți conecta la una din difuzoarele externe S-Bass ori S-Tube, astfel vei putea asculta muzica preferată la o calitate mai înaltă.

Pentru a nu pierde nici un moment plăcut din viață ta, ai la dispoziție două camere foto. Una pe spate de 2MP, iar cealaltă frontală de 0.3MP, cu care poți captura momentele importante petrecute alături de cei dragi. Totodată, le poți folosi pentru a ține legătura cu prietenii tăi, utilizând aplicații social media.

Viva i7 îți va oferii momente de divertisment de neuitat. Prin intermediul acesteia, vei putea încerca cele mai noi jocuri, la o grafică de clasă înaltă.

Cu această tabletă nu trebuie să stai cu grija bateriei, deoarece vine dotată cu un acumulator de 2500mAh, destul de mare încât oferă o autonomie de lucru pe internet de până la 3.5h .

Dimensiunile acesteia de 110.5 x 9.5 x 193mm și greutatea să de doar 268.1g, o face extrem de portabilă și foarte ușor de folosit, purtând-o cu tine în orice moment.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • PowerVR SGX544MP
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Accelerometru
  • Display Capacitive Multi-Touch
  • Intel Atom
  • Dual Core

Contra:

  • Nu dispune de casti incluse in pachet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.