Tableta Allview Viva C7

În cazul în care ești mai tot timpul plecat, iar laptop-ul tău îți este mult prea incomod, ar fi timpul să îți îndrepți atenția către o tabletă ultra portabilă, ce îți oferă o utilizare pe placul tău.

Tableta Allview Viva C7 este modelul ideal pentru tine, ce vine pregătită să îți îndeplinească toate cerințele rapid, oriunde și oricând. Pe lângă specificațiile revoluționare pe care le posedă, la exterior prezintă un design incredibil de elegant, slim, cu o grosime de doar 8.75mm și o greutate de până la 310.4g. Spatele acestui device este realizat dintr-un aluminiu foarte calitativ, la fel ca celelalte materiale din care este construit, astfel rezistența și confortul vor fi îmbunătățite.

Acum ceva timp prețul acestei tablete Allview Viva C7 era de 199lei, extrem de bun pot spune. Însă, dacă te grăbești o poți achiziționa la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Tableta Allview Viva C7 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Viva C7 vine concepută cu un ecran TFT LCD capacitiv Multi-Touch, cu o diagonală de 7inch și o rezoluție de 960x540p, perfectă pentru a încerca cele mai noi jocuri, pentru a viziona fi­lmele preferate ori să navigezi pe internet.

În spatele acestui display, se află un procesor de tip Dual Core, model Cortex A7, tactat la o frecvență de 1.5GHz. Împreună cu procesorul grafic Mali 400, îți oferă posibilitatea de a utiliza această tabletă într-un mod fluent, rulând aplicațiile foarte rapid.

Pentru diverse aplicații pe care vei dorii să le instalezi și pentru sistemul de operare Android 4.4 KitKat, în cazul de față, vei beneficia de o capacitate de memorie RAM, de 512Mb de tip DDR3. Iar pentru a stoca fișierele personale, muzică, fotografii, filme și altele, ai la dispoziție o capacitate de stocare de până la 8Gb.

Calitatea sunetului nu este chiar așa uimitoare, așadar pentru a beneficia de o experiență audio excelentă, poți opta la un difuzor ultra portabil, astfel vei dispune de un sunet clar și puternic, întotdeauna .

Cu ajutorul funcției de ultimă generație, Daydream de la Alview, poți transforma device-ul într-o ramă foto-digitală, având la dispoziție numeroase opțiuni de setare a reproducerii imaginilor.

Datorită sistemului Android 4.4 KitKat, vei beneficia de o experiență de utilizare rapidă și fluentă, cu timpi reduși de răspuns. De acum, poți comunica dezinvolt și rapid, pentru că tableta va identifica comenzi vocale și va modifică automat un masaj vocal în text, pentru a fi expediat prin e-mail. Iar cu noua funcție Printing, ai ocazia de a printa documente, imagini chiar și pagini web, direct de pe device, oriunde și oricând.

Să nu uităm  în ultimul rând că vorbim despre o tabletă super portabilă. Fiind mereu alături de tine, este predispusă la accidente, lovituri sau zgârieturi. Pentru a preveni toate acestea poți procura o husă de protecție universală, așadar device-ul tău va avea o siguranță mult mai bună.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Capacitive Multi-Touch
  • Mali 400
  • Android 4.4 KitKat
  • Accelerometru
  • Procesor Dual Core
  • Wireless
Contra:
  • Camera Web de 0.3Mp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.