Tableta Allview Ax4 Nano

Dacă ai o viață activă, și te aflii mai tot timpul în deplasare, cei de la Allview s-au gândit la tine și au realizat o tabletă potrivită stilului tău mobil de viață.

Tableta Allview Ax4 Nano oferă o portabilitate excelentă ce dispune de un diaplay de 7inch, procesor Dual Core, GPS, 3g prin HSPA+, două camere foto și utilizează Android 4.2 Jelly Bean.

Prezintă un design elegant, extrem de prietenos, cu o greutate de doar 256g, ce oferă o experiență incredibilă de folosire, fie că rulezi cele mai bune jocuri, că navighezi pe internet ori că socializezi cu prietenii prin vedeo call.

Acum ceva timp, această tabletă Allview era la prețul de 379lei, destu de ok aș spune. Dar dacă te grăbești o poți prinde la prețul din oferta de astăzi.

IMAGINI CU Tableta Allview Ax4 Nano:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Device-ul de față este conceput cu un display Capacitive Multi-Touch, de tip LCD LED, cu o diagonală de 7inch și o rezoluție de 800×480, astfel vei putea vizualiza perfect filmele sau videoclipurile preferate.

În spatele acestui design uimitor, se află procesorul Dual Core, model Cortex A7, tactat la o frecvență de 1.3GHz, ce îți permite o utilizare mai fluentă a tabletei.

Pentru instalarea aplicațiilor dorite și pentru sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, în cazul de față, vei avea la dispoziție o capacitate a memoriei RAM de 512MB. Iar pentru a stoca datale personale, fotografii, videoclipuri, filme și altele, vei dispune de 4Gb de memorie.

Allview Ax4 te va acompania întotdeauna. Cu ajutorul conexiunii prin Wireless , poți naviga pe internet ori transfera rapid conținut cu prietenii. Datorită USB 2.0, poți conecta device-ul la diferite dispozitive precum, sistem audio, imprimantă etc., ori să transferi conținut de pe calculator direct pe tabletă.

Cu tehnologia revoluționară GPS Extended Prediction Orbit(GPS EPO), device-ul tău se va transforma în cel mai bun GPS, ce te va îndruma la destinația dorită pe cele mai bune rute.

Cu această tabletă inteligentă poți trimite sms-uri și poți efectua apeluri normale sau video cu ajutorul rețelei 3G, transformând-o în telefon.

Nu rata nici un moment frumos din viața ta și capturează-l cu ajutorul celor două camere foto-video, cea principală de 3Mp, iar cea secundară de 1Mp, perfectă pentru apeluri video ori fotografii, că tot suntem în generația Selfie.

În cazul în care lectura face parte din timpul tău liber, AX4 Nano suportă diferite formate de e-Book-uri, astfel te vei putea relaxa citind romanele tale favorite.

Să nu uităm că vorbim despre o tabletă, așadar sunetul nu este unul foarte puternic. Dar o soluție inteligentă pentru această problemă ar fi achiziționarea unui difuzor portabil S-bass de la Allview, pe care îl poți conecta la device foarte simplu prin Bluetooth.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Capacitive Multi-Touch
  • Android 4.2 Jelly Bean
  • Mali 400 MP
  • Dual Core

Contra:

  • rezolutie mica
  • unghiuri slabe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.