Tableta Allview Alldro 2 Speed

Ești plecat mai mereu și ești dependent de tehnologie, dar laptopul îți este prea incomod iar telefonul prea mic? Ei bine, ar fi timpul să faci o alegere bine gândită și să îți achiziționezi o tabletă.

Tableta Allview Alldro 2 Speed este concepută să ofere o viteză de procesare incredibilă, o autonomie ridicată și o rulare impresionantă a aplicațiilor.

Design-ul acestui Tab este foarte slim, extrem de elegant, realizat din materiale de calitate superioară oferindu-i rezistență și manevrabilitate ușoară.

Prețul acestei tablete Allview, la date de 20.08.2014 este de 499lei, destul de bun aș spune, dar dacă te grăbești o poți procura la prețul din oferta de astăzi.

IMAGINI CU Tableta Allview Alldro 2 Speed:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Concepută cu un procesor puternic Quad-Core, model Cortex A7, tactat la o frecvență de 1GHz, împreună cu placa video PowerVR SGX544 MP2/8core, utilizarea aplicațiilor va fi extrem de fluentă, iar jocurile 3D vor rula la o capaci­tate maximă.

Mulțumită funcției Fast boot, pornirea tabletei nu va mai dura o veșnicie ca la celelalte device-uri, ci doar 5 secunde.

Cu ajutorul ecranului TFT LCD capacitiv Multi-Touch de 8inch, cu o rezoluție maximă de 1024x768p, imaginile, videoclipurile sau filmele vor dispune de o calitate extraordinară, iar vizualizarea de pe ecranul generos va fi o experiență unică.

Capacitatea memoriei RAM, de tip DDR3, este de 1Gb, destul ok pentru sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean și pentru alte aplicații. Iar pentru a stoca cele mai importante date, filme, muzică, poze, ai la dispoziție un spațiu de stocare de 8Gb.

Ținând cont că vorbim despre o tabletă, singurul difuzor al acesteia nu oferă o calitate audio extraordinară. Astfel, pentru a beneficia de un sunet puternic și nedistorsionat poți opta pentru o boxă portabilă S-Bass sau S-Tube.

Ca momentele frumoase din viața ta să nu se piardă, Allview ți-a pus la dispozite două camere foto-video, cu numeroase funcții revoluționare. Cu ajutorul funcției Fast Snap, nu vei pierde nici un cadru, deoarece ai capacitatea de a efectua 10 poze pe secundă. O altă funcție interesantă este Time Lapse, ce îți oferă ocazia de realiza o poveste din mai multe cadre, pe o durată mai mare de timp.

Cu ajutorul tehnologiei revoluționare Wireless Display, poți transfera conținutul video sau audio de pe tabletă direct pe televizor, datorită adaptorului Smart2View.

Alldro 2 este pregătită să fie folosită non-stop. Grație acumulatorului de 4400mAh, ce oferă o autonomie de 7h de folosire continuă și 18 zile de stand by, așadar te poți baza oricând pe acest device.

Doar cu un cablu HDMI ori cu funcția Miracast, poți reda prin Smart2View filmele preferate, realizate în format 4K.

Pentru a proteja de praf și zgârieturi acest device, poți apela la o Husă/Stand Allview, concepută din piele ecologică, fiind rezistentă și elegantă. 

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Raport calitate/preț
  • G-sensor
  • Capacitive Multi-Touch
  • PowerVR SGX544 MP2/8core
  • Quad-Core

Contra:

  • Modulul Wi-Fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.