Star-Light WML-610APP – maşină de spălat rufe convenabilă, din clasa A++

Star-Light WML-610APP este o maşină de spălat rufe cu 15 programe eficiente şi economice, ce beneficiază de tehnologii recente, astfel încât să garanteze cele mai bune rezultate.

Avem de-a face cu un produs din clasa A++, cu încărcare frontală, ce dispune de o capacitate de 6Kg, de o viteză de centrifugare de 1000rpm şi de un tip de afişaj LED.

Preţul aparatului de faţă este neaşteptat de convenabil, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul de doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi date tehnice, deţine tamburul din inox, cu un volum de 44l şi cuva din polipropilenă, prezentând un exterior clasic, de culoare albă. Iar ca şi dimensiuni, este un model slim, ce măsoară doar 84.5 x 59.7 x 50(IxLxA) cm.

Imagini cu Star-Light WML-610APP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului energetic, pot spune că asigură un consum redus de energie electrică, datorită clasei A++, iar din punct de vedere al consumului de apă, garantează o media anuală de numai 9900l.

După cum spuneam şi mai sus, deţine o serie de 15 programe de spălare, printre care se enumeră şi următoarele: program extra-clătire, program pentru articole din bumbac, program sport, program pentru delicate, program pentru articole din lână, program prespălare şi aşa mai departe.

Vis-a-vis de funcţii şi sisteme avansate, se laudă cu sistemul de control electronic al balansului, cu selectorul pentru centrifugare, cu sistemul de detectare spumă, cu funcţia de reglare a temperaturii şi cu funcţia pentru programare întârziată.

În concluzie, Star-Light WML-610APP este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce provine din clasa energetică A++, capabilă să garanteze rezultate extraordinare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.