Star-Light WMD-712AP – maşină de spălat rufe modernă, capabilă să asigure cele mai bune rezultate la spălare

Star-Light WMD-712AP este o maşină de spălat rufe recent apărută pe piaţa electrocasnicelor din această gamă, un produs accesibil şi eficient, ideal în orice locuinţă.

Avem de-a face cu un model ce are încărcare frontală a rufelor, având o capacitate de 7Kg, o viteză de centrifugare de 1200 de rotaţii pe minut şi un afişaj de tip LCD, de pe care se pot urmări temperatura şi timpul rămas până la sfârşirea programului de spălare.

Modelul de faţă se regăseşte în oferta celor de la eMag, la preţul avantajos de achiziţie, de numai 1.062 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază printr-un aspect modern, de culoare albă, construcţia măsurând doar 84.5 x 59.7 x 52.7(IxLxA) cm. Deţine tamburul construit din inox, având un volum de 49 de litrii şi cuva contruită din polipropilenă.

Imagini cu Star-Light WMD-712AP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Garantează cel mai bun consum de resurse, astfel consumul anual de apă este de doar 10.337l, iar consumul energetic scăzut, se datorează pe deplin clasei A+ de eficienţă energetică.

Din punct de vedere al programelor de spălare, se bucură e o gamă variată, astfel încât să acopere toate tipurile de ţesuturi, într-un mod pe cât se poate de economic. Câteva din cele 15 programe de spălare, ar fii: program bumbac, program lână, program sintetice, program sport, program prespălare, program 15min, program delicate şi aşa mai departe.

Cât despre funcţiile şi tehnologiile speciale ale aparatului, ar fii de subliniat că beneficiază de control electronic al balansului şi de selector pentru centrifugare.

Acestea fiind spuse, maşina de spălat rufe cu încărcare frontală Star-Light WMD-712AP este un produs calitativ, performant şi eficient, capabil să asigure cele mai bune rezultate la spălare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.