Star-Light WM-510AP – o maşină de spălat ieftină, ce garantează rezultate ireproşabile la spălare, cât şi la centrifugare

Star-Light WM-510AP este o maşină de spălat cu încărcare frontală, din clasa de eficientă energetică A+, ce garantează cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare, indiferent de cât de murdare sunt rufele.

Vorbim despre un produs electrocasnic indispensabil, aş spune, un aparat ce are o capacitate de încărcare de 5Kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm şi 12 programe de spălare, economice şi eficiente.

Ca şi preţ, pot spune că este una dintre cele mai ieftine maşini de spălat rufe cu încărcare frontală, un model avantajos, comercializat la preţul de numai 757 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice cât şi estetice, ar fii de remarcat faptul că deţine tambur din inox, de 42l, şi cuva din polipropilenă. Este un produs modern, de culoare albă, ce măsoară numai 85 x 59.6 x 51(IxLxA) cm.

Imagini cu Star-Light WM-510AP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului, se laudă cu un consum mediu anual de apă de numai 9240 de litrii şi cu un consum energetic excelent, datorită clasei energetic A+.

Ca şi programe de spălare, dispune de o serie de 12 programe eficiente, precum: program extra-clătire, program prespălare, program lână, program bumbac, program delicate, program sintetice şi lista continuă.

Iar din punct de vedere al siguranţei şi al funcţiilor speciale, beneficiază de sistemul de detectare al spumei şi de control electronic al balansului.

În concluzie, maşina de spălat rufe cu încărcare frontală Star-Light WM-510AP este un produs electrocasnic de buget, fiind o variantă foarte bună pentru toţi cei dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de incarcare 5Kg
  • 1000rpm
  • 12 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.