Star-Light HAT-260SS – hotă telescopică încorporabilă, cu două motoare

Star-Light HAT-260SS reprezintă una dintre cele mai accesibile hote telescopice încorporabile de pe piaţă. Este un produs românesc, ce se dovedeşte a fi de calitate foarte bună, graţie construcţiei sale moderne din inox.

Această model încorporabil telescopic vine prevăzută cu două motoare, cu puterea de 100W fiecare. Beneficiază de lampă de iluminare, de două trepte de viteză, de filtru din aluminiu, precum şi de control mecanic.

Se pare a fi o variantă excelentă bucătăriilor cu dimensiuni de până la 20mp, făcând faţă cu brio chiar şi în situaţia în care se găteşte zilnic.

Acest model HAT-260SS este disponibil online în gama de produs eMag, la numai 219 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, nu sunt foarte multe de spus, dat fiind faptul că este un model încorporabil. Este realizată integral din inox şi metal vopsit argintiu. Tehnic vorbind, construcţia măsoară standard 17.6 x 60 x 43 (IxLxA) cm, diametrul burlanului fiind de 120mm.

Imagini cu Star-Light HAT-260SS:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, această hotă Star-Light este prevăzută cu două motoare de câte 100W fiecare. În privinţa consumului energetic anual, sunt înregistraţi în jur de 167.1kW/an.

În partea inferioară este proiectată cu două lămpi de iluminare. Sunt extrem de utile în tipul gătitului, acestea având o putere de 40W fiecare.

Pe partea de zgomot, nivelul minim furnizat de către cele două motoare din dotare este de numai 61 decibeli, iar cel maxim de 65 decibeli.

Nu vorbim despre una dintre cele mai puternice hote, din punct de vedere a capacităţii de absorbţie, ci de una destul de decentă. Astfel, capacitatea minimă de absorbţie este de 193.8mc/h, iar cea maximă de 329.3mc/h.

Este de reţinut că vine echipată cu filtru pentru grăsime din aluminiu. Acest lucru poate fi considerat un plus, datorită faptului că este lavabil.

Concluzie :

Concluzionând, Star-Light HAT-260SS reprezintă o hotă telescopică decentă, de tip încorporabilă. Este un produs din inox şi metal, capabil să asigure o absorbţie eficientă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Telescopică
  • Inox
  • Accesibilă
  • Filtru din aluminiu
Contra:
  • Clasa F

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.