Star-Light HAD-160SS – hotă din inox de tip decorativă încorporabilă

Star-Light HAD-160SS este o hotă accesibilă de tip decorativă încorporabilă, foarte uşor de integrat în decorului oricărei bucătării. Impresionează atât prin design şi cost de achiziţie, cât şi prin performanţe bune din punct de vedere al capacităţii de absorbţie.

Avem de-a face cu o hotă din inox, echipată cu un singur motor de 100W putere. Beneficiază de filtre de grăsime lavabile din aluminiu, de 3 trepte de ventilare, de lampă de iluminare eficientă, precum şi de control mecanic.

Acest model HAD-160SS este disponibil online în gama de produse electrocasnice eMag la numai 299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, poartă o construcţie modernă şi elegantă integral concepută din inox. Reprezintă un model de calitate foarte bună, ce asigură durabilitate şi rezistenţă în timp. Cât despre detaliile tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 82 x 60 x 40 (IxLxA) cm, că are o greutate de aproximativ 7.5kg şi că diametrul burlanului este de 150 mm.

Imagini cu Star-Light HAD-160SS:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Chiar dacă nu provine din cea mai bună clasa energetică posibilă, consumul de curent electric înregistrat este destul de redus. Astfel, aparţine clasei de eficienţă energetică D, consumul de curent electric anual fiind de 56.8kW/an.

Din punct de vedere al iluminării, aşa cum am spus deţine o lampă integrată de 2.5W putere.

Un alt criteriu destul de importat ar fi nivelul de zgomot înregistrat la utilizare. Ei bine, este de reţinut faptul că nivelul de zgomot, precum şi puterea de absorbţie sunt influenţate direct de către treapta de viteză selectată. Astfel, nivelul minim de zgomot este de 53dB, iar cel maxim de 58dB.

Cât despre capacitatea de absorbţie, minimă este de 306.6mc/h, iar maxima de 526.7mc/h.

În partea frontală din dreapta hotei sunt prezente cele 5 butoanele de comandă [pentru: cele 3 trepte de viteză, Off şi lampa de iluminare. Reprezintă butoane de tip push, extrem de uşor şi de rapid de acţionat.

În cazul în care optaţi pentru instalarea filtrului de carbon, un accesoriu opţional, produsul de faţă acceptă şi posibilitatea recirculării. În caz contrar, este disponibilă evacuarea exterioară necesar fiind un burlan de 150mm în diametru.

Concluzie:

În concluzie, Star-Light HAD-160SS este un aparat electrocasnic decorativ de bucătărie, evidenţiat printr-un raport preţ-calitate super avantajos.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Filtre din aluminiu lavabile
  • Accesibilă
  • Modernă
Contra:
  • Clasa D

2 thoughts on “Star-Light HAD-160SS – hotă din inox de tip decorativă încorporabilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.