Star-Light HA-260SS – hotă tradiţională din inox, cu 2 motoare

Star-Light HA-260SS este o hotă modernă din inox, ce beneficiază de un raport preţ-calitate foarte bun. Este un aparat electrocasnic ce nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie, datorită faptului că are rolul de a absorbi eficient aburul şi mirosul din timpul gătitului.

Este un model tradiţional cu control mecanic, echipat cu două motoare de 200W (2 x 100W) putere ambele. Se bucură de o lampă de iluminare dublă, de 3 trepte de reglare a vitezei de absorbţie, precum şi de filtru din aluminiu.

Acest model HA-260SS este deja comercializat de către magazinul eMag, cu numai 219 lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie tradiţională din inox, foarte uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Dimensiunile standard măsoară 150 x 600 x 500 (IxLxA) mm, diametrul burlanului fiind de 120mm.

Imagini cu Star-Light HA-260SS:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda faptului că specialiştii au încadrat această hotă Star-Light în clasa de eficienţă energetică F, consumul anual este de numai 167.7kW.

Aşa cum am spus şi mai sus, produsul de faţă este prevăzut cu două lămpi de iluminarea. Cu siguranţă reprezintă un real ajutor în timpul gătitului, dat fiind faptul că au o putere de 40W fiecare.

Privind modul de utilizare al acesteia, în partea frontală deţine panoul de comandă, foarte simplu de controlat. Aici dăm peste 5 butoane reprezentate cu pictograme, unul pentru iluminare, 3 pentru absorbţie şi unul pentru oprire.

Că tot am deschis subiectul despre absorbţie, hota de faţă are o capacitate minimă de absorbţie de 189.6mc/h şi o capacitate maximă de 323.1mc/h, în funcţie de treapta de viteză setată.

Pot spune că este suficient de silenţioasă în timpul utilizării, astfel nivelul minim înregistrat este de 63dB, iar cel maxim de 69dB.

Concluzie :

În concluzie, Star-Light HA-260SS reprezintă o hotă tradiţională din inox cu două motoare, capabilă să asigure o absorbţie eficientă într-un mod silenţios.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inox
  • Filtru din aluminiu
  • 2 motoare
  • 2 lămpi de iluminare
Contra:
  • Clasa F

2 thoughts on “Star-Light HA-260SS – hotă tradiţională din inox, cu 2 motoare

  1. Buna seara!!
    Am o hota Star Light HA-260SS .Intrebarea mea este de unde as putea comanda cele 2 filtre din aluminiu ca nu se mai pot spala!Nu gasesc nicaieri!Multumesc!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.