Star-Light EMD-776 – este un espressor de cafea manual, distins şi accesibil

Star-Light EMD-776 este un espressor de cafea de tip manual, capabil să realizeze cele mai aromate şi gustoase Espresso, Caffe Latte sau Cappuccino într-un timp extrem de scurt, una după alta.

Modelul de faţă, aşa cum am spus este unul manual, cu o putere de 1050W, ce deţine un rezervor de apă de 1.25l, având o presiune a aburului de 15 bari şi o capacitate pentru două ceşti.

Costul de achiziţie al espressorului este neaşteaptat de avantajos, astfel cei de la eMag îl pun în vânzare cu preţul excelent de doar 263 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de design, ar fii de spus că este un produs distins, de dimensiuni reduse, ce nu va ocupa foarte mult din spaţiul bucătăriei. Este un model compact, de culoare neagră, în combinaţie cu elemente din inox.

Imagini cu Star-Light EMD-776 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea aparatului de faţă se va face cu cafea măcinată sau cu pad-uri de cafea, iar printr-o simplă apăsare de buton vei savura băutură dorită. Pad-urile de cafea garantează gustul aromat şi suprafaţa cremoasă a cafelei, la fel ca cele de la cafenea.
Este de specificat faptului că acest espressor este capabil să prepare simultan două băuturi calde.

Ca şi funcţii, beneficiază de dispozitiv de spumare şi de funcţia Cappuccino, o funcţie extraordinar de bună, ce prepară cele mai delicioase Cappuccino cu o spumă densă şi netedă.

În concluzie, Star-Light EMD-776 îţi asigură confortul dorit chiar la tine acasă, preparând cele mai savuroase şi delicioase băuturi calde pe bază de cafea, pentru tine şi pentru cei dragi ţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată
  • Putere 1050W
  • Capacitate rezervor apă 1.25l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.