Star-Light DWV-106WH – aparat electrocasnic eficient, de dimensiuni reduse

Star-Light DWV-106WH este un produs electrocasnic eficient, conceput pentru a vă scuti de una din sarcinile casei, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de economic.

Este o maşină de spălat vase cu control mecanic, ce are o capacitate de încărcare de până la 10Kg, provine din clasa A+ şi dispune de 6 programe de spălare.

Cât despre preţ, aş spune că este un produs extrem de convenabil, astfel îl regăsiţi în oferta celor de la eMag la numai 879 de lei (vezi preţ actualizat).

Vorbim despre un model de dimensiuni reduse, ce măsoară standard 84.5 x 45 x 59.8(IxLxA) cm, având o greutate de aproximativ 40Kg, fiind de culoare albă.

Imagini cu Star-Light DWV-106WH :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, se bucură de 6 programe de spălare extrem de eficace, precum cel intensiv la 65°C, cel de prespălare, de încărcare la jumătate, cel rapid la 40°C, cel Bio/Eco la 50°C şi Hygiene la 70°C.

Pe lângă această listă numeroase de programe, dispune şi de 6 trepte de temperatură şi de indicator pentru sare, fiind însoţit la pachet şi de un compartiment special pentru sare.

În privinţa consumului de resurse, ar fi de spus că aparţine clasei eneregtice A+, având un consum de 0.83kW/ciclu de spălare şi de 237kW/an. La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel pe an consumă o medie de 3640l, iar pe ciclu numai 13l.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, maşina de spălat vase Star-Light DWV-106WH este un produs electrocasnic super eficient, capabil să asigure cele mai bune rezultate posibile, cu un consum minim de resurse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Control mecanic
  • Capacitate 10 seturi
  • Clasa A+
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.