Star-Light DWV-106SI – maşină de spălat vase parţial încorporabilă, din clasa A+

Star-Light DWV-106SI este un produs semi-încorporabil de bucătărie, respectiv o maşină de spălat vase modernă, eficientă şi economică. Reprezintă o soluţie avantajoasă atât în privinţa preţului de achiziţie, cât şi în privinţa performanţelor bune la spălare şi uscare.

Acest model parţial încorporabil deţine o capacitate de încărcare de până la 10 seturi. Se încadrează în clasa A+ de eficienţă energetică, deţine 6 programe de spălare, precum şi un elegant şi modern afişaj LED. Acest ecran oferă informaţii cu privire la etapele şi setările ciclului de spălare.

În ciuda performanţelor bune la spălare, noul model este comercializat online de către eMag, cu doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic este parţial încorporabilă, vizibil fiind doar panoul de control, poziţionat frontal. Acesta este alcătuit dintr-un buton selector înconjurat de pictograme, din sigla brand-ului şi din afişajul LCD. Ca şi detalii tehnice, cântăreşte aproximativ 32kg, măsoară standard 81.5 x 45 x 57 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare înregistrând 57 de decibeli.

Imagini cu Star-Light DWV-106SI :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului de resurse, noua maşină de spălat vase de la Star-Light este încadrată în clasa energetică A+. Astfel, înregistrează un consum anual energetic de 237kW şi de doar 0.83kW/ciclu de spălare. Ca şi consum de apă, media anuală este de 3640l şi de doar 13l/ciclu de spălare.

La capitolul programe de spălare, aşa cum am spus, este prevăzută cu o serie de 6 programe, precum: Intensiv, Rapid, Bio/Eco, Prespălare, Super, Igienizare.

Programul Intensiv spală la o temperatură de 65°C. Acesta foloseşte o cantitate mare de apă, cu o presiune ridicată.

Programul Rapid spală la o temperatură de 40°C, având o durată de numai 30 de minute.

Programul Bio/Eco spală la o temperatură de 50°C, consumul de resurse fiind de 13l de apă şi 0.83kWh de curent electric.

Programul Prespălare este unul scurt, cu un consum de resurse nesemnificativ.

Programul Super are o durată de 50 de minute, fiind ideal pentru spălarea paharelor şi farfuriilor.

Programul Igienizare spală la o temperatură de 70°C, menţinând aceeaşi temperatură până în ultimul cliclu de clătire, pentru o igienizare foarte bună.

Aparatul de faţă este prevăzut cu 4 nivele de temperatură, cu protecţie termică, cu protecţie pentru supraplin, cu indicator pentru sare, precum şi cu opţiunea de încărcare la jumătate.

Ca şi accesorii, vine împreună cu un coş pentru tacâmuri, cu un coş reglabil pe înălţime, cu un compartiment pentru sare, cu un suport pentru căni şi cu un suport fix pentru farfurii.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Star-Light DWV-106SI reprezintă o maşină de spălat vase accesibilă şi economică, remarcată prin performanţe bune la spălare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • Semi-incorporabilă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.