Star-Light DWV-106FI – maşină de spălat vase avantajoasă din toate punctele de vedere

Star-Light DWV-106FI este o maşină de spălat vase încorporabilă, un aparat electrocasnic necesar de bucătărie, capabil să te scutească de o muncă istovitoare, oferind rezultate excepţionale, indiferent de gradul de murdărie al vaselei.

Este un aparat complet încorporabil, cu capacitatea pentru 10 seturi. Aparţine clasi A+, deţine 6 programe de spălare, afişajul fiind de tip LED. Acesta informează în legătură cu setările şi etapele pragramului de spălare în curs.

Producătorul acestui model DWV-106FI reprezintă band-ul propriu al marelui magazin de specialitate eMag. Aceştia comercializează online produsul de faţă cu doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu doar că impresionează prin raportul favorabil dintre preţ şi calitate, ci şi prin funcţii şi design. Aspectul este unul clasic de culoare gri, ce cântăreşte 32kg şi măsoară standard 81.5 x 45 x 55 (IxLxA) cm.

În timpul utilizării, nivelul de zgomot maxim atins este de 57 decibeli.

Imagini cu Star-Light DWV-106FI :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul consum, după cum spuneam, produsul de faţă este clasificat în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, consumul energetic înregistrat este de 237kW/an şi de doar 0.83kW/ciclu de spălare. Ca şi consum de apă, înregistrează în jur de 3640l/an şi 13l/ciclu de splare.

Cele 6 programe de spălare ale maşinii sunt: programul intensiv, programul rapid, programul Bio/Eco, programul prespălare, programul super şi programul igienizare.

Programul intensiv spală la o temperatură de 65°C, fiind ideal nivelului superior de murdărie.

Programul rapid are o durată de spălare de doar 30 de minute, fiind fără uscare.

Programul Bio/Eco spală la o temperatură de 50°C, consumând în jur de 13l de apă.

Programul prespălare este unul foarte scurt, datorită faptului că utilizează apă rece. Deasemenea, consumul de resurse este aproape nesemnificativ.

Programul super are o durată de 50 de minute, fiind ideal de zi cu zi.

Programul igienizare spală la o temperatură de 70°C, acordând o atenţie sporită încărcăturii. Bineînţeles, această atenţie sporită necesită şi un consum de resurse pe măsură.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de 4 nivele de temperatură, de protecţie termică, de protecţie pentru supraplin, precum şi de funcţia de încărcare la jumătate.

Odată cu această maşină de spălat vase convenabilă, vin şi următoarele accesorii utile: un coş reglabil pe înălţime, un coş pentru tacâmuri, un compartiment pentru sare, un suport pentru căni şi un suport fix pentru farfurii.

Concluzie :

În concluzie, Star-Light DWV-106FI este o maşină de spălat vase de calitate foarte bună, un produs electrocasnic încorporabil de bucătărie, ideal oricărei gospodine.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 6 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 10 seturi
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.