Star-Light DWM-905FI – maşină de spălat vase complet încorporabilă, cu afişaj LED

Star-Light DWM-905FI este o maşină de spălat vase provenită din clasa A++, cu o capacitate de încărcare generoasă, potrivită perfect oricărei bucătării moderne.

Avem de-a face cu un model complet încorporabil, cu o capacitate de până la 9 seturi, ce deţine un afişaj de tip LED şi o serie de 5 programe de spălare super eficiente şi economice.

Cât despre preţ, aş spune că este un produs destul de avantajos în raport cu specificaţiile acestuia, astfel îl întâlnim în ofertele celor de la eMag la preţul de doar 952 de lei (vezi preţ actualizat).

Tehnic vorbim, este un model de dimensiuni reduse, astfel măsoară standard 81.5 x 44.8 x 55(IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 40kg, având un nivel de zgomot de 49db.

Imagini cu Star-Light DWM-905FI :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, dispune de 5 programe de spălare, precum: program intensiv, program Bio/Eco, program rapid, program normal şi program prespălare.

Nu doar atât, ar mai fi de spus că beneficiază şi de 5 trepte de temperatură, de funcţia de programare întârziată, de indicator sare şi de funcţia de încărcare la jumătate.

La capitolul consum de resurse, vine cu un consum mediu anual de apă de numai 2520l şi de doar 13l/ciclu, iar din punct de vedere energetic, consumul mediu anual este de 197kW, iar cel pe ciclu de numai 0.83kW.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, maşina de spălat vase Star-Light DWM-905FI este un aparat electrocasnic atractiv, economic şi eficient, ce se adresează oricărui tip de familie, mai numeroasă sau mai puţin numeroasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet încorporabilă
  • Capacitate 9 seturi
  • Clasa A++
  • 4 programe
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

One thought on “Star-Light DWM-905FI – maşină de spălat vase complet încorporabilă, cu afişaj LED

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.