Star-Light CRFV-235AP – un produs frigorific aspectuos, cu un volum generos de încărcare

Star-Light CRFV-235AP este o combină frigorifică extrem de accesibilă, ca şi preţ, un model foarte încăpător şi bine dotat, astfel încât să garanteze o calitate excelentă a răcirii interioare.

Este un model cu frigider şi congelator, ambele compartimente fiind destul de încăpătoare. Volumul brut al aparatului este de 251 de litrii, iar volumul net este de 235 de litrii.

Preţul de achiziţie este neaşteptat de atractiv, astfel produsul frigorific de faţă este comercializat de către eMag la preţul de oferta de 890 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, remarcăm exteriorul clasic de culoare albă, beneficiază uşi reversibile, cu mânere verticale. Toată construcţia cântăreşte în jur de 55Kg şi măsoară 170 x 54 x 61(IxLxA) cm.

Imagini cu Star-Light CRFV-235AP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Consumul energetic al acestei combine frigorifice ajunge undeva la 221kWh/an şi de numai 0.62kWh/zi, asta graţie clasei energetice A+.

Începând cu frigiderul, ce vine poziţionat în partea de sus a aparatului, vine cu un volum net de 172l, dispune de sistem de dezgheţare automat şi beneficiază de: compartiment pentru brânzeturi, compartiment pentru fructe/legume, 3 suporturi pe uşă şi 3 rafturi mari, din sticlă securizată.

Congelatorul, poziţionat în partea de jos, are un volum net de 63l, vine cu sistem de dezgheţare de tip manual, cu o capacitate de congelare de până la 3kg/24h, având în dotare 3 sertare voluminoase.

Mai este de specificat că produsul de faţă deţine iluminare interioară şi termostat reglabil, beneficiază de agent de răcire R600a, de un singur compresor şi are un nivel de zgomot extrem de redus, de numai 41db.

În concluzie, Star-Light CRFV-235AP este o combină frigorifică spaţioasă, performantă şi eficientă, comercializată la un super preţ de ofertă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 251l
  • Volum net total 235l
  • A+
  • Culoare albă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.