Star-Light CDD-210API – produs frigorific cu 2 uşi, ergonomic şi eficient

Star-Light CDD-210API este un aparat frigorific cu două uşi, încăpător şi ergonomic, din clasa A+, conceput în mod special pentru familiile mai puţin numeroase.

Este un frigider cu 2 uşi, ce deţine congelator şi frigider, având un volum brut total de 210 litrii şi un volum net total de 207 litrii.

Vorbim despre un produs electrocasnic avantajos, ce este comercializat cu doar 699 de lei (vezi preţ actualizat) de către cei de la eMag.

Pe partea tehnică, observăm un exterior de culoare albă, o construcţie elegantă, cu deschidere a uşilor pe partea dreaptă. Deţine uşi reversibile, cântăreşte în jur de 40Kg şi măsoară standard 142 x 55 x 55(IxLxA) cm.

Imagini cu Star-Light CDD-210API :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al eficienţei energetice, provine din clasa A+, garantând un consum de 170kWh/an şi de 0.593kWh/24.

Aşa cum spuneam, deţine şi frigider dar şi congelator, ambele destul de voluminoase. Frigiderul din dotare are un volum de 166l, dispune de sistem automat de dezgheţare, fiind echipat cu: compartiment brânzeturi/unt, compartiment fructe/legume, 3 suporturi pe uşă şi 3 rafturi din sticlă mari.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul, are o capacitate de 41l, dispune de sistem manual de dezgheţare, având o capacitate de congelare de 2kg/24h. În dotarea acestuia găsim un singur raft, însă destul de încăpător.

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, se laudă cu clasă climatică N-ST, cu iluminare interioară, cu termostat reglabil, cu agent de racier R600a şi cu un singur compresor.

 Concluzie :

Acestea fiind spuse, Star-Light CDD-210API este un frigider eficient cu două uşi, modern şi economic, ce vine comercializat la un preţ extrem de convenabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Volum brut total 210l
  • Volum net total 207l
  • A+
  • 1 compresor
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.