Star-Light CC-265APP – combină frigorifică accesibilă şi eficientă, din clasa A++

Star-Light CC-265APP este un aparat frigorific accesibil şi modern, o combină economică capabilă să garanteze un spaţiu optim de depozitare tuturor alimentelor. Cu siguranţă reprezintă una dintre cele mai avantajoase produse frigorifice de pe piaţă, cu cel mai bun raport calitate-preţ.

Este încadrată în clasa energetică A++, are un volum brut total de 280l şi unul net total de 265l. În partea de sus deţine frigiderul cu capacitatea de 195l, iar în cea de jos congelatorul cu capacitatea de 70l.

În ciuda caracteristicilor numeroase, costul de achiziţie este de numai 849 de lei (vezi preţ actualizat), în gama magazinului de specialitate eMag.

Ca şi aspect, prezintă un design clasic pe o nuanţă de culoare albă, extrem de uşor de integrat în stilul oricărei bucătării. Uşile vine standard cu deschidere pe partea dreapta, mânerele acestora fiind poziţionate vertical. Tehnic vorbind, deţine iluminare interioară, termostat reglabil, cântăreşte în jur de 56kg şi măsoară standard 175 x 55.1 x 57.4 (IxLxA) cm.

Acelaşi model este disponibil şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Star-Light CC-265APP: 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul produs frigorific de la Star-Light este încadrat în clasa de eficienţă energetică A++. Dat fiind faptul că beneficiază de o clasă energetică superioară, consumul de curent electric este de numai 0.543kWh/24h.

Începând cu partea superioară, o să discutăm puţin despre fiecare compartiment în parte.

Frigiderul de 195l, beneficiază de sistem automat de dezgheţare, fiind alcătuit din: 4 sertare spaţioase separate prin rafturi din sticlă, 4 suporturi pe uşă, un compartiment pentru depozitarea brânzeturilor/unt şi un compartiment de tip lădiţă pentru depozitarea fructelor şi a legumelor.

Congelatorul de 70l, deţine sistem manual de dezgheţare, având o capacitate de congelare de 3.5kg/24h. Este alcătuit din 3 sertare generoase, ce vor asigura o depozitare optimă.

Include un singur compresor, are clasă climatică N-ST, agent de răcire R-600a, nivelul zgomotului la utilizare înregistrând maxim 38 de decibeli.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Star-Light CC-265APP reprezintă o combină frigorifică avantajoasă, atât ca preţ de achiziţie, cât şi ca funcţii şi specificaţii.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • A++
  • Sistem dezgheţare frigider automat
  • Modernă
  • Accesibilă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.