Star-Light ACMP-12A – sistem de climatizare mobil, cu kit de instalare inclus

Star-Light ACMP-12A este o variantă excelentă atunci când eşti în căutarea unei soluţii de climatizare eficiente şi economice. Este un aparat de aer condiţionat mobil, lucru ce permite să fie mutat cu uşurinţă dintr-un loc în altul, în funcţie de necesitate.

Acest sistem mobil scuteşte costurile şi eforturile suplimentare pentru instalarea propriu-zisă.

Ca şi capacitate de modificare a temperaturii, are 12.000 BTU/h la răcire, astfel este recomandat încăperilor cuprinse între 25 – 35mp. Deţine sistem de filtrare lavabil, kit de instalare inclus, control din telecomandă, afişajul fiind de tip LCD. Acest ecran modern informează în legătură cu funcţiile şi temperatura setată.

Acest model ACMP-12A este disponibil în stocul de produse de climatizare eMag, la doar 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un design atractiv, slim, ce se integrează perfect în orice locuinţă. Este integral de culoare albă, cântăreşte 32.5kg şi măsoară standard 460 x 370 x 780mm.

Imagini cu Star-Light ACMP-12A :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul sistem de aer condiţionat Star-Light este încadrat în clasa A de eficienţă energetică, astfel consumul înregistrat în modul de răcire este de 1350W

În privinţa zgomotului produs, maxima atinsă este de doar 52 de decibeli.

Ca şi funcţii, acest aparat mobil este prevăzut cu: funcţia de ventilare, cu funcţia JET, cu funcţia de dezumidificare, cu Timer şi cu modul Sleep/Night.

Funcţia de ventilare are rolul de a ventila eficient aerul din încăpere. Deţine 3 trepte de ventilare, debitul maxim fiind de 400mc/h, fără a modifica temperatura mediului interior.

Funcţia de dezumidificare elimină umiditatea din aer, lucru ce crează un disconfort major. Această funcţie este ideală în orice anotimp, având o capacitate de colectare de până la 1.4l/h. Totodată previne şi apariţia mucegaiului, dar şi formarea bolilor respiratorii.

Timer-ul (24h) permite aparatului să funcţioneze pe intervale de timp presetate.

Funcţia Sleep/Night garantează un somn liniştit pe toată perioada nopţii, într-un mediu ambiant confortabil.

Funcţia JET oferă posibilitatea obţinerii performanţelor înalte într-un timp foart scurt. Desigur, acest lucru aduce şi un consum energetic suplimentar.

Concluzie :

Concluzionând, Star-Light ACMP-12A este un aparat de AC mobil, performant şi modern, capabil să garanteze eficienţă în modul de utilizare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • Mobil
  • Performant
  • LCD
  • Kit instalare inclus
Contra:
  •  Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.