Star-Light ACMP-09A – aparat de aer condiţionat mobil, cu 9.000 BTU/h

Star-Light ACMP-09A se dovedeşte a fi un aparat de aer condiţionat foarte eficient şi accesibil, datorită construcţiei sale mobile, ce permite a fi mutat oriunde este necesar.

Acest produs de climatizare mobil vine cu o capacitate de modificare a temperaturii la răcire de 9.000 BTU/h, astfel este recomandat încăperilor ce măsoară cu până la 25mp. Beneficiază un afişaj elegant LCD, de filtru lavabil, de control din telecomandă, precum şi de kit de instalare inclus.

Această variantă mobilă ACMP-09A este disponibilă în stocul eMag, la preţul de numai 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Cu siguranţă reprezintă o alegere ideală în situaţia în care îţi doreşti flexibilitate şi mobilitate din partea aparatului tău de AC. Construcţia îi permite să fie mutat cu uşurinţă în orice cameră este nevoie, mulţumită greutăţii de doar 26.6kg şi a dimensiunilor standard de 440 x 340 x 705mm. Fiind integral de culoare albă, se va integra perfect în orice stil de locuinţă.

Imagini cu Star-Light ACMP-09A :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest sistem de climatizare Star-Light are un debit de aer răcit de până la maxim 350m3/h. Mai exact, într-o singură oră aerul dintr-o cameră este filtrat de până la 3 ori.

Bineînţeles, liniştea este importantă pentru oricine, de accea avem nevoie de aparate electrocasnice cât mai silenţioase. Astfel, produsul de faţă înregistrează un zgomot de până la maxim 52 d decibeli.

Din punct de vedere el eficienţei energetice, acest aparat de AC este încadrat în clasa A. Astfel, puterea consumată la răcire este de 1010W. Tot la acest capitol, ar fi de spus că are un coeficient de randament excelent, respectiv EER de 3.2 în modul de răcire. EER reprezintă raportul dintre puterea răcită generată şi puterea electrică consumată.

În ceea ce îl reprezintă funcţiile, se laudă cu: funcţia de ventilare, cu funcţia de dezumidificare, cu funcţia Jet, cu Timer, cu mod Sleep/Night şi cu mod Turbo.

Funcţia de ventilare acţionează în trei trepte progresive.

Funcţia de dezumidificare elimină eficient umiditatea excesivă, astfel încât să asigure un mediu favorabil şi să prevină apariţia mucegaiului.

Timer-ul permite setarea programului de funcţionare al aparatului după preferinţele utilizatorului.

Funcţia Jet permite aparatului să acţioneze pe zone setate de utilizator, astfel încât să nu deranjeze.

Turbo este un mod funcţionare ce acţionează la capacităţi maxime, însă cu un consum energetic pe măsură.

Concluzie :

În concluzie, Star-Light ACMP-09A este un aparat de aer condiţionat mobil, un produs flexibil ce permite să fie mutat oriunde este necesar.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • Filtru lavabil
  • LCD
  • Aparat mobil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.