Star-Light ACM-18BIN – aparat de aer condiţionat cu capacitatea de răcire de 18.000 BTU/h, din clasa A++

Star-Light ACM-18BIN reprezintă un sistem de climatizare de mare putere, ce dispune totodată de funcţii şi tehnologii avansate, ce îl fac capabil să obţină cel mai superior nivel de confort, într-un mod pe cât se poate de eficient, în privinţa consumului energetic.

În privinţa modificării temperaturii, are o capacitate de răcire de 18.000 BTU/h şi o capacitate de încălzire de 19.000 BTU/h, caracteristici ce îl recomandă în mod special încăperilor cu dimensiuni cuprinse între 30 – 50mp.

Variază între clasele energetice A+ şi A++, beneficiază de filtru lavabil, de control din telecomandă, de afişaj modern LCD, precum şi de kit de instalare, lucru ce te scuteşte de un cost în plus.

Acest model ACM-18BIN este pus la vânzare de către magazinul de specialitate eMag, la doar 2.349 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, nu suprinde cu ceva anume în mod special, construcţia fiind una clasică de culoare albă. Unitatea interioară deţine în partea frontală pe mijloc sigla brand-ului şi display-ul ascuns ce informează cu temperatura setată. Ca şi detalii tehnice, dimensiunile standard ale unităţii interioare măsoară 800 x 333 x 554 mm, greutatea acesteia fiind de 9kg, iar cele ale unităţii exterioare măsoară 940 x 205 x 275mm, greutatea acesteia fiind de 37.8kg.

Imagini cu Star-Light ACM-18BIN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Graţie faptului că funcţionează pe baza tehnologiei revoluţionare Inverter, sistemul de faţă este capabil să atingă cele mai înalte performanţe, cu un minim consum de resurse. În plus de asta, modul de funcţionare este mult mai silenţios, unitatea interioară înregistrând o maximă de 55 decibeli, iar cea exterioară o maximă de 63 decibeli.

Aşa cum spuneam la începutul acestui review, acest model este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+ în modul de încălzire şi în clasa A++ în modul de răcire. În modul de încălzire consumul înregistrat este cuprins între 200 – 2410W, iar în modul de răcire este cuprins între 140 – 2360W.

La capitolul funcţii, acest produs Star-Light deţine o serie numeroasă, precum: ventilare, dezumidificare, Jet, auto restart, timer, Sleep/Night, Autodiagnosticare, Mod turbo, precum şi funcţia de detectare a agentului frigorific pierdut (R410A).

Sistemul de filtrare are rolul de a elimină eficient viruşii, alergenii şi bacteriile din încăpere. Avantajul principal este reprezentat de faptul că acest filtru este unul de tip lavabil.

Funcţia de ventilare, la fel ca cea de dezumidificare, acţionează în mod independent, fără a modifica temperatura mediului ambiant. Desigur, ameble pot fi utilizate pe tot parcursul anului, având rolul de a preveni disconfortul termic, într-un mod eficient.

Funcţia auto restart şi timer-ul permit apartului să îşi reia activitatea anterioară în cazul problemelor de alimantare sau penelor de curent, precum şi să funcţioneze în diverse moduri, pe intervale de timp presetate.

Funcţia Jet are rolul de a intensifica modul de funcţionare al aparatului, astfel încât să atingă temperatura dorită într-un timp foarte scurt. Bineînţeles, acest mod de funcţionare presupune şi un consum energetic superior.

Concluzie :

În concluzie, Star-Light ACM-18BIN reprezintă o soluţie excelenţă de climatizare, un aparat de AC economic şi performant, ideal spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU/h
  • A++
  • Performant
  • LCD
  • Filtru lavabil
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.