Star-Light ACM-12WIFI – sistem de AC cu 12.000 BTU/h, accesibil şi eficient

Star-Light ACM-12WIFI este un alt sistem de climatizare convenabil, respectiv un aparat de aer condiţionat ce funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, capabil să obţină un mediu ambiant favorabil, graţie capacităţii generoase de modificare a temperaturii.

Propune un raport favorabil dintre calitate şi preţ, fapt influenţat şi de către brand-ul de provenienţă. Are o capacitate de modificare a temperaturii de 12.000 BTU/h la răcire şi de 13.000 BTU/h la încălzire. Deţine filtru lavabil, control din telecomandă, kit de instalare inclus, precum şi un afişaj modern LED.

Acest model ACM-12WIFI este comercializat de către magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, surprinde printr-o construcţie modernă, discretă şi de bun gust, ce se integrează perfect în orice stil. Ambele unităţi sunt de culoare albă, cea interioară măsoară 810 x 190 x 298mm şi cântăreşte 8.1kg, iar cea exterioară măsoară 880 x 365 x 620mm şi cântăreşte 31.9kg.

Imagini cu Star-Light ACM-12WIFI :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Inverter este o tehnologie inteligentă, cu rolul esenţial de a eficientiza modul de utilizare al aparatului, astfel încât să atingă performanţe maxime cu un consum redus de energie electrică. În comparaţie cu modelele conveţionale (On/Off), randamentul obţinut de către acestea este cu până la 30-40% mai ridicat.

Astfel, specialiştii au încadrat modelul de faţă în clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire şi în clasa A++ la răcire. În modul de încălzire puterea consumată este de 1760W, iar în modul de răcire de 1470W.

Totodată, datorită acestei tehnologii interesante, modul de funcţionare al aparatului este ceva mai silenţios. Astfel, zgomotul înregistrat de către unitatea exterioară este de 60db, iar cel înregistrat de către unitatea interioară este de 52db.

Din punct de vedere al funcţiilor, acest aparat Star-Light deţine următoarele: funcţia de ventilare, funcţia Auto Restart, funcţia Wi-Fi, funcţia de Dezumidificare, funcţia Jet, funcţia Timer, funcţia Sleep/Night, funcţia de Autodiagnosticare, modul Turbo, precum şi funcţia de detectare a pierderii agentului frigorific, unde în cazul de faţă este R410A.

Jet reprezintă o funcţie interesantă, datorită faptului că asigură o răcire puternică, în cel mai scurt timp posibil. Desigur, aceste performanţe solicită şi un consum enegetic pe măsură.

Controlul Wi-Fi permite sistemului de climatizare să fie controlat de pe diferite device-uri mobile, precum de pe tabletă sau smartphone. Trebuie doar instalarea unei aplicaţii dedicate, iar device-urile să deţină sistem de operare iOS sau Android.

Funcţia de dezumidificare este mai mult decât ideală pe tot parcursul verii şi nu numai. Aceasta elimină umiditatea excesivă, prevenind astfel apariţia mucegaiului.

Funcţia de Autodiagnosticare are rolul de a detecta eventualele probleme de funcţionare, ce abat aparatul de la parametrii normali. Această funcţie afişează erorile sub forma unor coduri, ce pot fi descifrate din manualul de utilizare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Star-Light ACM-12WIFI este un sistem de AC cu Inverter, un aparat de climatizare performant şi accesibil, ce garantează un mediu ambiental peste limita aşteptărilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • Clasa A++
  • Ieftin
  • Ultra performant
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.