Star-Light ACM-12FORS – sistem de climatizare cu 12.000 BTU/h din clasa A++

Star-Light ACM-12FORS se pare a fi un sistem de climatizare de buget, provenit din gama celor mai recente produse electrocasnice de pe piața de nișă. Vorbim despre un aparat de aer condiționat modern, ce se dovedește a fi extrem de eficient și de ideal în perioadele călduroase ele verii, dar nu numai.

Ei bine, avem de-a face cu un aparat de AC standard cu sistem de montare pe perete, dotat cu compresor Inverter. Se laudă cu o capacitate de răcire de 12.000 BTU/h (capacitate de încălzire – 13.000 BTU/h), cu filtru lavabil, cu compresor rotativ, cu 3 trepte de ventilație, dar și cu afișaj digital.

Un astfel de model este ideal spațiilor cuprinse între 16 m² și 23 m².

În privința prețului, acesta poate fi achiziționat din oferta magazinului de specialitat eMag cu prețul online de 1.299 de lei (vezi preț actualizat).

Pe partea de design, așa cum am spus este un model standard cu sistem de montare pe perete, ambele unității fiind pe un fond de culoare albă. Cea de la interior cântărește în jur de 7.2kg și măsoară 80.5 x 19.4 x 28.5 (L x l x H) cm, iar cea de la exterior este de 22.5kg și măsoară 77 x 30 x 55.5 (L x l x H) cm.

Imagini cu Star-Light ACM-12FORS:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită încadrării sale în clasa de eficiență energetică A++, consumul nominal de curent electric înregistrat la răcire este de doar 158kW, iar cel de la încălzire de numai 151kW.

Este de specificat că nivelul zgomotului înregistrat în timpul funcționarii înregistrează o maximă de 53 decibeli la interior și în jur de 65 decibeli la exterior.

La nivel de debit de aer, unitatea internă înregistrează 570 m³/h, iar cea externă 1800 m³/h.

Privind coeficientul de randament sezonier, la răcire SEER este de 6.1kW, iar la încălzire SCOP este de 4kW.

Cât despre funcțiile de climatizare, pune la dispoziție funcția de răcire, funcția de încălzire, funcția de dezumidificare, funcția de ventilație, funția auto restart, funcția de autodiagnosticare, funcția timer, funcția Follow me, funcția de detectare a pierderii agentului frigorific, dar și funcția Sleep/Night.

Este de apreciat faptul că vine la pachet cu kit de instalare inclus, astfel scutește cumpărătorul de alte cheltuieli în plus.

Concluzie:

Așadar, dacă ești hotărât să îți procuri un aparat de aer condiționat economic, performant și accesibil, Star-Light ACM-12FORS reprezintă o alegere mai mult decât potrivită.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Kit instalare inclus
  • Clasa A++
  • Compresor Inveter
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.