Star-Light ACM-09WIFI – aparat de climatizare performant şi accesibil, cu 9.000 BTU/h

Star-Light ACM-09WIFI este un aparat de AC accesibil, un produs electrocasnic de climatizare eficient, capabil să obţină într-un mod economic cel mai favorabil mediu ambiental. Totul se datorează seriei numeroase de funcţii moderne pe care o înglobează.

Modelul de faţă este o variantă potrivită spaţiilor decente, precum locuinţelor de până la 20m2.
Provine din cele mai bune clase energetice, având o capacitate de modificare a temperaturii de 9.000 BTU/h la răcire şi de 10.000 BTU/h la încălzire. Beneficiază de un afişaj modern LED, de filtru lavabil, de compresor Inverter, de control din telecomandă, precum şi de kit de instalare.

Acest model ACM-09WIFI este disponibil în oferta eMag, la preţul avantajos de 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Întreg sistemul de climatizare este de culoare albă, prezentând o construcţie clasică şi modernă. Dimensiunile unităţii interioare măsoară standard 730 x 190 x 290mm, greutatea acesteia fiind de 7.2kg, pe când dimensiunile unităţii exterioare măsoară standard 840 x 320 x 550mm, greutatea acesteia fiind de 26.6kg.

Imagini cu Star-Light ACM-09WIFI :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Această tehnologie Inverter de care se bucură şi acest model Star-Light, se face apreciată datorită faptului că obţine performanţe superioare în climatizare, cu un consum enegetic scăzut. Mai mult decât atât, garantează şi o funcţionalitate pe cât se poate de puţin zgomotoasă.

Astfel, specialiştii au încadrat acest aparat de aer condiţionat în clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire unde puterea consumată este de 1340W şi A++ la răcire un puterea consumată este de 1270W.

Zgomotul înregistrat de către unitatea interioară atinge maxim 53db, iar cel înregistrat de către unitatea exterioară atinge maxim 58db.

Capitolul funcţii deţine următoarele: funcţia Auto Restart, funcţia de ventilare, funcţia Wi-Fi Control, funcţia de încălzire, funcţia de dezumidificare, funcţia Jet, funcţia Timer, funcţia de autodiagnosticare, funcţia de detectare a pierderii de agent frigorific (R410A), modul Turbo şi modul Sleep/Night.

Funcţia de dezumidificare, asemănătoare funcţiei de ventilare, ideală în orice perioadă a anului, are rolulul de a preveni disconfortul major datorat umidităţii excesive.

Wi-Fi Control oferă posibilitatea acţionarii aparatului de pe diferite device-uri, precum telefon sau tabletă. Gadget-urile trebuie să deţină sistemul de operare iOS sau Android şi să ruleze o aplicaţie dedicată acestei acţiuni.

Prin intermediul funcţiilor Auto Restart şi Timer acest aparat de aer condiţionat este capabil să funcţioneze pe un interval presetate de timp, cu posibilitatea reluării activităţii în cazul deconectărilor de la curent.

Funcţia Turbo presupune intensificarea activităţii sistemului de climatizare, astfel încât să fie atinse performanţe superioare într-un timp foarte scurt. Desigur, acest mod de funcţionare necesită şi un consum pe măsură.

Funcţia de Autodiagnoză are rolulul de a semnala rapid problemele aparatului ce împiedică funcţionarea la parametrii normali. Astfel, odată detectate problemele, erorile vor fi afişate pe display sub formă unor coduri ce pot fi descifrate în manualul de utilizare al produsului.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Star-Light ACM-09WIFI este un sistem de climatizare avantajos, eficient şi performant, capabil să obţină un mediu ambiental favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • A++
  • LED
  • Wi-Fi Control
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.