Star-Light ACM-09BIN – sistem de AC cu capacitatea de 9.000BTU, ieftin şi avantajos

Star-Light ACM-09BIN cu siguranţă este unul dintre cele mai avantajoase aparate de aer condiţionat cu Inverter de pe piaţă, datorită raportului favorabil dintre calitate şi preţ. Este un model accesibil, ce reuşeşte să aducă un plus de confort, cu un minim de consum enegetic.

Avem de-a face cu un sistem performant şi modern ce are capacitatea de răcire de 9.000 BTU. Această capacitate în face potrivit încăperilor medii, cu dimensiuni cuprinse între 15-25 de metrii. Beneficiază de filtru lavabil, de compresor Inverter, de afişaj LCD, de kit de instalare inclus, precum şi de control din telecomandă. Ecranul LCD afişează informaţii cu privire la funcţia şi temperatura setată în curs.

Acest model ACM-09BIN se poate procura din magazinul de specialitate eMag, cu doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Reprezintă un sistem de climatizare modern, cu o construcţie elegantă de culoare albă. Grautatea unităţii interioare este de 6.3kg şi măsoară standard 720 x 210 x 255mm, astfel se potriveşte perfect în orice încăpere. Unitatea exterioară are o greutate de 25.2kg şi măsoară standard 850 x 330 x 565mm.

Imagini cu Star-Light ACM-09BIN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tehnologia inteligentă Inverter are rolul important de a obţine performanţe maxime cu un consum enegetic avantajos. Pe lângă acest lucru important, garantează şi o funcţionalitate super silenţioasă. Astfel, zgomotul înregistrat de către unitatea interioară este de maxim 52db, pe când cel înregistrat de către unitatea exterioară este de maxim 58db.

La captolul consum enegetic, modelul de faţă este încadrat de către specialişti în clasa A+ la încălzire şi în clasa A++ la răcire. În modul de răcire puterea consumată ajunge la maxim 1240W, iar în modul de încălzire puterea consumată ajunge la maxim 1200W.

Ca şi funcţii, acest aparat de AC cu Inverter se laudă cu: funcţia Auto Restart, cu funcţia de Dezumidificare, cu funcţia Jet, cu Timer, cu funcţia de încălzire, cu funcţia de autodiagnosticare, cu funcţia de detectare a pierderii de agent frigorific (R410a), cu modul Sleep/Night, precum şi cu modul Turbo.

Aşa cum spuneam, sistemul de filtrare deţine un filtru lavabil capabil să capteze până şi cele mai mici particule de praf, garantând astfel un mediu ambiental curat şi sănătos.

Funcţia Jet are rolul de a sporii activitatea sistemului, cu scopul de a atinge performanţe înalte în cel mai scurt timp. Desigur, acest lucru necesită şi un consum enegetic pe măsură.

Sistemul de autodiagnosticare este ideal în cazul unor defecţiuni ale apratului, precum ale unor pierderi accidentale de freon, ori turaţii neobişnuite ale compresorului. Aceasta detectează automat problema, afişând pe ecran codul de eroare. În felul acesta, vei remedia problema mult mai uşor şi mai rapid, ştiind cauza defecţiunii.

Concluzie :

Concluzionând, Star-Light ACM-09BIN este un aparat de AC accesibil, un produs de climatizare modern şi performant, ce reuşeşte să atingă performanţe înalte, cu un consum energetic favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 9.000 BTU/h
  • LCD
  • Filtru lavabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.