Star-Light 50DM5000 – televizor accesibil cu ecran Full HD de 140cm în diagonală

Star-Light 50DM5000 reprezintă un non Smart Tv de generaţie 2016, evidenţiat printr-o diagonală extrem de generoasă. Este un televizor conceput în mod special pentru spaţiile largi, integrându-se perfect în orice living, sufragerie, birou şamd.

Vorbim despre un device LED ce beneficiază de funcţia de monitor. Caracteristicile sale de bază îl fac capabil să asigure o reproducere corectă a posturilor Tv, cât şi a conţinutului multimedia preferat.

Acest model recent 50DM5000 este deja prezent în magazinul online eMag, la preţul de numai 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Prinvindu-l din punct de vedere estetic, observăm o construcţie ultra-modernă cu finisaje şi detalii elegante. Standard vine poziţionat pe două picioare distinse şi stabile, însă acestea sunt detaşabile oferind posibilitatea montării dispozitivului pe perete. Este în totalitate de culoare negru-lucios, măsoară standard 1235 x 344 x 775 (W x H x D) mm cu stand şi are o putere consumtă de 86W.

Imagini cu Star-Light 50DM5000:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor non Smart de la Star-Light poartă un generos ecran LED de 140cm în diagonală. Ca şi caracteristici video, se laudă cu un contrast dinamic de 4000:1, cu un contrast nativ de 1200:1, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, cu un timp de răspuns de 6ms, cu o luminozitate de 300cd/m2, dar şi cu unghiuri largi de vizibilitate (178/178 de grade).

Ar mai fi de menţionat faptul că asigură o rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080p, având la bază următoarele caracteristici de imagine superioare: Digital Noise Reduction, Dynamic Contrast şi Comb Filter.

Din punct de vedere audio, dăm peste un sistem stereo integrat de tip 2.0. Livrează un sunet clar şi nedistorsionat cu o putere maximă de 16W. Cât despre caracteristici superioare de sunet, deţine următoarele: Surround, Dolby Digital + şi Egalizator.

Vine prevăzut cu două porturi HDMI, cu un port USB 2.0, cu o intrare Scart (RGB), cu Minijack căşti, cu o intrare component, cu o intrare PC, o intrare antenă, cu o intrare video composite, cu Slot CI+, cu Tuner Digital (DVB-T/C) şi cu Player multimedia integrat.

Graţie Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital, furnizarea transmisiilor Tv în format Digital sau HD nu va mai avea nevoie de un alt decodor extern clasic.

Cu ajutorul Player-ului multimedia integrat, televizorul de faţă poate reproduce orice tip de conţinut foto/video/audio direct de pe alte surse de stocare externe.

Concluzie:

În concluzie, Star-Light 50DM5000 este un televizor generos din punct de vedere al diagonalei, evidenţiat printr-un aspect elegant şi modern. În ciuda faptului că nu se bucură de funcţii şi caracteristici smart, este capabil să obţină o calitate video/audio foarte bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 140cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.