Star-Light 48DM4000 – televizor accesibil şi modern de 122cm în diagonală, cu rezoluţie Full HD

Star-Light 48DM4000 este un non Smart Tv generos de ultimă generaţie, un televizor cu funcţie de monitor capabil să garanteze reproducerea unui conţinut de calitate superioară. Este mai mult decât ideal spaţiilor largi, precum livingurilor sau sufrageriilor.

Noul device se recomandă celor ce vor să experimenteze imaginile Full HD, pe o diagonală de 122 de centimetrii. Este capabil să reproducă orice conţinut preferat multimedia, foto/video/audio, la o calitate ireproşabilă.

Acest model 48DM4000 se pare a fi disponibil în ofertele magazinului online eMag, la preţul de doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează foarte plăcut printr-un design ultra modern şi elegant, cu finisaje şi trăsături perfect definite, toată construcţia fiind de culoare neagră. Rama slim ce înconjoară generosul ecran, aduce un plus de rafinament, totodată oferind şi o imagine mult mai mare. Ca şi caracteristici tehnice, are o putere de consum de 120W, cântăreşte 9.8kg şi măsoară standard 1100 x 645 x 145(W x H x D) mm (cu suport).

Imagini cu Star-Light 48DM4000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor Start-Light beneficiază de un display generos de 122cm (48”) în diagonală, rezoluţia acestuia fiind Full HD la 1920 x 1080pixeli. Garantează o luminozitate de 280 cd/m², un timp de răspuns de doar 6ms şi un contrast nativ de 5000:1.

În plus, se laudă cu unghiuri de vizibilitate excepţionale (178 / 178 de grade), precum şi cu o rată de aspect a imaginii de 16:9.

Din punct de vedere audio, acest televizor vine echipat cu un sistem audio stereo excelent, ce livrează o putere de până la maxim 20W.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital DVB-T/C garantează recepţionarea posturilor Tv în format Digital sau HD, înlocuind perfect clasicul decodor extern sau mediabox-ul.

În privinţa conectivităţii, vine prevăzut cu 3 porturi HDMI, cu Scart, cu Minijack căşti, cu intrare component, cu intrare USB 2.0, precum şi cu o intrare PC.

Player-ul multimedia integrat oferă posibilitatea redării conţinutului multimedia preferat, de pe diferite surse de memorie, precum unitate HDD extern sau stick de memorie USB.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Star-Light 48DM4000 reprezintă un non Smart Tv de ultimă generaţie, un televizor modern cu o diagonală impresionantă şi cu o rezoluţie Full HD pe măsură.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 122cm
  • Accesibil
  • Ultra-modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.