Star-Light 46DM8000

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Dacă ești hotărât să îți achiziționezi un televizor cu o diagonală generoasă, care să îți ofere o calitate video ireproșabilă, atunci modelul Star-Light 46DM8000 reprezintă variantă cea mai accesibilă de pe această piață. Vorbim despre un model Non Smart Tv, adică nu dispune de internet și aplicații Web, însă face parte dintr-o serie de ultimă generație, astfel vine echipat cu funcții atractive, de ultima oră.

Chiar dacă nu-i un televizor conceput de un brand cunoscut, acest nou producător încearcă să realizeze device-uri de calitate, echipate corespunzător, comercializându-le la prețuri destul de accesibile. Așadar, modelul de față poate fi achiziționat la prețul de numai 1.699lei (Vezi preț actualizat), un preț bun, pentru o astfel de calitate excelentă și pentru un nivel bun de performanță.

La capitolul aspect, prezintă dimensiuni slim, de numai 1070.5 x 642.5 x 82.6 mm, având o grosime ce nu trece de 8cm. Are un aspect modern, cu finisaje elegante, fiind realizat din materiale de calitate superioară, astfel încât poate să concureze fără nici un fel de probleme cu un model de la Samsung.

Imagini Star-Light 46DM8000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda prețului său mic, beneficiază de componente neașteptat de bune, astfel vine proiectat cu un display generos, de 117cm. Conținutul reprodus de către acest ecran va fi la o rezoluție de 1920 x 1080pix, într-un format Full HD. Beneficiază de un timp extrem de scurt de răspuns, de numai 6.5ms, de un aspect al imaginilor de 16:9 și de un contrast nativ de 3000:1. Ca și specificații superioare de imagine, ar fi: De-Interlace, Digital Noise Reduction, Comb Filter 3D și unghiul de vizibilitate excelent de 178/178 de grade.

Nivelul audio este asigurat de sistemul audio integrat, compus din două difuzoare stereo de 20W. Acest sistem audio oferă o calitate a sunetului destul de bună, fiind suficient de puternic și de clar.

Cât despre capitolul conectivitate, se bucură de trei porturi HDMI, de un port USB 2.0, de o intrare component, de o intrare Scart și de o intrare PC (D-sub 15pini).

Ca și dotări speciale, beneficiază de tuner-ul digital (DVB-T/C), cu ajutorul căruia vei recepționă canale Tv în format HD sau digital, fără a mai fi necesar un al decodor.

În concluzie, dacă vrei un televizor de calitate, cu un ecran generos și cu funcții speciale, modelul Star-Light 46DM8000 reprezintă varianta cea mai bună și cea mai convenabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • LED
  • Diagonala ecran 117cm
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.