Star-Light 42DM2000 – televizor ieftin şi modern, cu diagonala generoasă de 107cm

Star-Light 42DM2000 este o soluţie perfectă în cazul în care te-ai hotărât să îţi achiziţionezi un televizor cu o diagonală ceva mai generoasă, capabil să asigure o calitate video, cât şi audio excepţională. Este de specificat faptul, că modelul de faţă reprezintă cea mai accesibilă variantă de această dimensiune, care totodată vine din partea unui brand autohton.

Poate fi o variantă excelentă atât pentru camera de zi cu zi, gen living sau sufragerie, cât şi pentru un dormitor mai spaţios. Are o putere de consum de doar 72W, cu puţin peste consumul unui bec de 60W. Ţin să specific faptul că pe lângă televizor poate fi utilizat şi pe post de monitor, în cazul în care vrei să te bucuri de un conţinut mai calitativ.

După cum spuneam şi mai sus, vorbim despre cel mai avantajos televizor de acesta diagonală, model atractiv ce este comercializat de eMag cu preţul de 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul, observăm o construcţie distinsă, evidenţiată prin mateteriale de cea mai bună calitate. Rama de dimensiuni slim pune în valoare superbul display generos de 107cm. Construcţia este de culoare neagră, culoare ce se potriveşte oricărui stil şi design. Cântăreşte în jur de 7.8kg şi măsoară standard 947 x 593 x 145(W x H x D) mm.

Imagini cu Star-Light 42DM2000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un ecran generos de 107cm, ce suportă o rezoluţie maximă de 1920 x 1080pixeli, la un format Full HD. Acordă un unghi de vizibilitate larg, respectiv de până la 178/178 de grade. Rata contrastului nativ este de 1500:1, astfel conţinutul va fi reprodus la o calitate destul de înaltă, cu imagini reale şi naturale. Aspectul imaginii este de 16:9, timpul de răspuns este de 8ms, iar luminozitate este de 250 cd/m².

Sonorizarea televizorului este garantată de către cele două difuzoare stereo încorporate, ce înregistrează o putere de 20W. În raport cu diagonala televizorului, după părerea mea asigură un sunet destul de clar şi de puternic. Însă, dacă vrei să iei parte la o experienţă audio superioară, poţi apela la un soundbar sau chiar la un sistem audio.

Mulţumită tuner-ului digital din dotare, este compatibil celor mai noi transmisii precum DVB-T şi DVB-C, ce îl fac capabil să recepţioneze o serie numeroasă de posturi Tv digitale, cât şi analogice.

Player-ul multimedia integrat ajută la reproducerea conţinutului dorit, de pe diferite memorii de stocare, precum HDD extern sau stick USB. Poate redă atât conţinut video, cât şi audio, conectând simplu şi rapid la portul USB 2.0 memoria de pe care se redă.

În ceea ce priveşte conectivitatea, se laudă cu 3 porturi HDMI, cu o intrare Scart, cu minijack căşti de 3.5mm, cu o intrare component, cu un port USB 2.0, cu o intrare PC şi cu un Slot CI+.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Star-Light 42DM2000 este un televizor atractiv, atât din punct de vedere al design-ului distins, cât şi din punct de vedere al diagonalei generoase, ce îl face potrivit oricărei locuinţe spaţioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect atractiv
  • Gama 2015
  • Raport excelent dintre preţ-calitate
Contra:
  • Sunet decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.