Star-Light 40DM3000 – non Smart Tv din gama 2016, cu ecran Full HD de 100cm

Star-Light 40DM3000 este un non Smart Tv Full HD de 100cm în diagonală, din gama anului 2016. Reprezintă un dispozitiv elegant şi modern potrivit excelent încăperilor spaţioase. Este ideal celor care caută să se bucure de o calitate video/audio impresionantă, oferită pe un display generos.

Avem de-a face cu un LED cu funcţie de monitor, capabil să acorde atenţie atât furnizării transmisiilor Tv, cât şi conţinutului multimedia dorit.

Acest model 40DM3000 este comercializat deja online de către cei de la eMag, cu numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, remcarcam o construcţie ultra modernă de culoare neagră, realizată integral din componente de calitate înaltă. Finisajele şi trăsăturile distinse aduc un plus de rafinament locului în care este amplsat dispozitivul. Cât despre detaliile tehnice, ar fi de spus că are o putere de consum de 70W, că are o greutate de aproximativ 8kg şi că măsoară 927 x 545 x 90 (W x H x D) mm cu suport.

Imagini cu Star-Light 40DM3000:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere video, producătorul Star-Light l-a echipat cu un display Full High Definiton, de 100cm în diagonală. Este un ecran de calitate foarte bună, evidenţiat printr-o luminozitate de 250 cd/m², printr-un timp de răspuns de numai 6 ms, printr-un aspect de imagine de 16 : 9 şi printr-un contrast nativ de 3000 : 1. Este capabil să reproducă conţinut la o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pix, cu unghiuri de vizibilitate largi de 178/178 de grade.

Nivelul audio este asigurat de către sistemul stereo integrat, de tip 2.0. Asigură un sunet nedistorsionat, cu o putere maximă de 20 W (10W x 2).

La capitolul conectivitate, noul non Smart Tv este prevăzut cu: intrare USB 2.0, cu intrare component, cu intrare PC, cu intrare Scart, cu Slot CI+, Minijack căşti, cu 3 porturi HDMI, cu Tuner digital (DVB-T / C), cu Player multimedia integrat şi cu intrare antenă.

Dat fiind faptul că beneficiază de Tuner digital şi de Slot CI+, recepţionarea canalelor Tv Digitale/HD nu va mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Cu ajutorul player-ului multimedia, dispozitivul de faţă poate reproduce orice tip de conţinut media (foto/video/audio), direct de pe diferite unităţi de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Star-Light 40DM3000 reprezintă un televizor modern şi accesibil de generaţie nouă, fără funcţii şi caracteristici smart. Impresionează atât prin aspect şi finisaje, cât şi prin calitate video/audio.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 100cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.