Star-Light 40DM1000

Pentru cei ce își doresc o calitate mai bună a imaginilor și a sunetului, din partea unui televizor, le punem la dispoziție un review bun, la un produs excelent, recent apărut pe piața gadget-urilor.

Star-Light 40DM1000 este un model al anului 2015, ce vine echipat cu numeroase funcții, asemănătoare unu Smart Tv, prezintă un design super elegant și un preț neașteptat de mic.

Putem spune că se remarcă printr-o serie de specificații excelente, ce duc la furnizarea unui grad performanțe ireproșabile.

Așadar dacă îți dorești un televizor performant și ultra modern, Star-Light 40DM1000 este modelul ideal, ce îl poți prinde la prețul de doar 1.199lei (Vezi preț actualizat).

Un alt atu al acestui gadget, ar fi aspectul său atrăgător, cu finisaje de calitate și ultra moderne. Ca display-ul să pară cât mai generos, design-erii s-au gândit și au conceput acest device cu o ramă extrem de subțire și elegantă. Prezintă dimensiuni ultra-slim de doar 908 x 584 x 185 mm, asta împreună cu suportul său din dotare.

Imagini cu Star-Light 40DM1000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor se remarcă în mod special prin display-ul său LED, cu diagonala de 100cm și cu un format Full HD cu o rezoluție de 1920x1080p. Beneficiază de o luminozitate de 260 cd/mp, un timp foarte scurt de răspuns de doar 6.5ms și un contrast nativ de 3000:1. Dispune de câteva caracteristici speciale de imagine precum unghiul de vizibilitate de 176/176 grade, Comb Filter 3D, Digital Noise Reduction și De-Interlace.

Putem spune că excelează și pe partea audio, incluzând un sistem audio destul de bun, stereo pe 2 canale, având la bază două difuzoare de 20W.

Și la capitolul conectivitate stă foarte bine, având la bază o gamă variată de conexiuni, precum: 3 porturi HDMI, un port component, o intrare USB 2.0, Pc Audio In, Coaxial, o intrare Pc și D-Sub.

Mulțumită funcției media player, ai ocazia de a reda orice conținut multimedia, într-o gamă largă de formate. Poți reda muzică, poze și filme de pe orice memorie externă, ce îți stă la dispoziție.

În concluzie, dacă dorești un televizor performant, modern și la un preț extrem de ieftin, Star-Light 40DM1000 este alegerea perfectă, ce va satisface pe deplin orice capriciu în materie de tehnologie.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • LED
  • Full HD
  • Diagonala de 100cm
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
  • Ultra-slim
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.