Star-Light 32DM3000 – televizor modern şi accesibil din gama 2016

Star-Light 32DM3000 reprezintă un televizor decent de ultimă generaţie, echipat doar cu specificaţii de bază astfel încât să asigure strictul necesar. Este un dispozitiv plăcut ca şi aspect, capabil să se integreze destul de uşor în decorului oricărei locuinţe.

Ei bine, vorbim despre un LED non Smart Tv din generaţia 2016 cu capacitatea de a fi utilizat şi pe post de monitor la diferite dispozitive, precum la Pc sau la consola de jocuri video.

În privinţa caracteristicilor este un televizor decent, fapt ce este influenţat direct de către preţul de achiziţie avantajos.

Acest model 32DM3000 este deja comercializat online de către magazinul de specialitate eMag cu numai 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, prezintă o construcţie elegantă şi modernă cu detalii perfect definite. Este în totalitate de culoare neagră, măsoară standard 730 x 470 x 20 (W x H x D ) mm fără stand şi are o putere consumată de numai 55W.

Imagini cu Star-Light 32DM3000:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere video, producătorul Star-Light a echipat dispozitivul de faţă cu un ecran HD Ready, ce măsoară o diagonală de 80cm (32ïnch). Se bucură de un contrast nativ de 1000:1, de un timp de răspuns de 8.5ms, de o intensitate luminoasă de 200cm/m2, de o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi de unghiuri de vizibilitate largi de 178/178 atât din orizontală, cât şi din verticală.

Ar mai fi de menţionat faptul că reproduce conţinutul la o rezoluţie maximă de 1366 x 768p într-un format HD Ready, având la bază câteva caracteristici de imagine superioare: De-Interlace şi Picture enhancements.

La nivel audio, televizorul de faţă deţine un sistem 2.0 (RMS) de tip stereo, ce dezvoltă o putere maximă de până la 16W (2x8W).

Cât despre conectivitate, se laudă cu două porturi HDMI, cu o intrare PC, cu o intrare USB 2.0, cu o intrare Scart, cu Minijack căşti, cu o intrare antenă, cu o intrare component, cu Slot CI+, cu Media Player USB integrat şi cu Tuner digital (DVB-T/C).

Media player-ul USB integrat are rolul de a reproduce orice fel de conţinut media preferat (foto/video/audio), direct de pe orice altă sursă externă de stocare.

Cu ajutorul Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital recepţionarea posturilor Tv în format Digital sau HD nu va mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Concluzie:

În concluzie, Star-Light 32DM3000 este un televizor decent de generaţie nouă, evidenţiat atât printr-un preţ de achiziţie accesibil, cât şi printr-un design elegant şi modern.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Modern
  • 2016
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.