Star-Light 32DM2000 – este un non Smart Tv ultra-slim, accesibil şi aspectuos

LED Star-Light 32DM2000 este un televizor atractiv, ce provine din gama de televizoare a anului 2015, un model destinat celor ce nu pun foarte mult accent pe tehnologiile smart.

Vorbim despre un model nou, ce vine dotat cu player multimedia integrat, cu tuner digital (DVB-T/C), ce are o putere consumată de 65W. Chiar dacă nu deţine funcţii şi specificaţii smart, este un televizor atractiv, ce poate fii perfect în orice locuinţă modernă.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, vorbim despre un model ceva mai accesibil, astfel este comercializat de către magazinul online eMag cu preţul excelent de 848 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, se evidenţiază printr-un aspect ultra-slim, realizat din finisaje şi elemente distinse. Ca şi dimensiuni fără stand, măsoară numai 807 x 532 x 137(W x H x D ) mm.

Imagini cu Star-Light 32DM2000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, la capitolul video, se laudă cu un ecran de 80 de centrimetrii, cu o rezoluţie HD, la 1366 x 768pixeli. Este caracterizat printr-o luminozitate de 240cd/mp, printr-un timp de răspuns de 6.5ms, printr-un contrast nativ de 3000:1 şi printr-un unghi de vizibilitate de 178/178grade.

Se descurcă bine şi din punct de vedere audio, astfel beneficiază de o linie audio stereo, formată din două ieşiri (RMS) de 10W. Aceasta este capabilă să garanteze un sunet puternic, clar şi nedistorsionat.

Cât despre conectivitate, dispune de Scart, de 3 porturi HDMI, de USB 2.0, de intrare PC (D-SUB 15 pini), de minijack căşti şi de intrare component.

În cazul în care doriţi să montaţi device-ul pe perete, puteţi opta la un suport Tv reglabil A+ SPB221, de 13” – 42”.

Acestea fiind spuse, Star-Light 32DM2000 este un non Smart Tv ultra slim, modern şi accesibil, reprezentând varianta ideală pentru orice locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.