Star-Light 32DM1000

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Cauți să îți cumperi un televizor cu funcții modeste, cu un aspect modern și la un preț de ofertă, însă nu te-ai hotărât spre ce model să îți îndrepți atenția? În cazul acesta, site-ul nostru îți pune la îndemână un review interesant la un televizor bun, ce reprezintă un raport preț-calitate excelent.

Așadar, Star-Light 32DM1000 este un nou model de televizor, apărut recent pe piața gadget-urilor, ce reproduce imagini de o calitate excelentă și un sunet pe măsura acestora.

Un astfel de televizor Star-Light 32DM1000, ce oferă o calitate destul de bună a sunetului și a imaginilor reproduse, se regăsește la prețul de ofertă, de doar 899lei (Vezi preț actualizat).

Se remarcă printr-un aspect modern, cu detalii elegante, astfel vine construit din materiale extrem de calitative și rezistente. Are o putere de 65W și prezintă dimensiuni extrem de reduse, de 737 x 437.7 x 82 mm, măsurători ce nu iau în calcul standul din dotare.

Imagini cu Star-Light 32DM1000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Chiar dacă nu este un model al unui brand cunoscut și acest dispozitiv vine destul de pregătit, astfel încât să ofere un divertisment foarte bun. Așadar, vine proiectat cu un display LED, cu o diagonală destul de generoasă, respectiv de 80cm. Prezintă un timp de răspuns foarte scurt, de doar 6.5ms, o luminozitate de 250cd/mp și un format HD cu o rezoluție de 1366x768p. Mai putem remarca și contrastul de 3000:1, aspectul imaginiilor de 16:9 și câteva caracteristici avansate de imagine, precum Digital Noise Reduction, Comb Filter 3D, De-Interlace și unghiul de vizibilitate de 178/178.

Putem spune că se evidențiază printr-un sunet extrem bun, având la bază un sistem audio stereo, format din 2 difuzoare de 2x10W.

În ceea ce îl privesc caracteristicile speciale, dispune de player multimedia integrat, ce permite redarea oricărui conținut media, precum muzică, filme, fotografii etc., de pe o memorie externă.

Posturile Tv vor fi recepționate la o rezoluție HD, în format digital, mulțumită tuner-ului digital integrat DVB-T/C.

Pe partea conectivității, regăsim o serie variată de conectori, precum: 1xScart, 1xcomponent, 1xUSB 2.0, 3xHDMI, 1xPc autio în, 1x intrare PC, 1xJack 3.5mm, D-Sub, Slot CI+.

În final, Star-Light 32DM1000 reprezintă o alegere ideală, fiind un model accesibil ca preț, bucurându-se de caracteristici destul de bune.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart TV
  • LED
  • HD
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
  • Ultra-slim
  • Diagonala de 80cm
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.