Star-Light 28DM2000 – televizor LED cu rezoluţie HD Ready, accesibil oricărui buzunar

Star-Light 28DM2000 provine din categoria televizoarelor non Smart din gama 2016, un device modern şi de calitate, ce surprinde plăcut cu un raport excelent dintre calitate-preţ. Reprezintă un televizor de buget, accesibil oricărui buzunar, ce poate fi o variantă potrivită dormitoarelor celor mici sau sufrageriilor nu foarte spaţioase.

Datorită faptului că este conceput după ultimele generaţii, este capabil să ofere un bun suport redării posturilor TV HD/digitale, precum şi reproducerii conţinutului media dorit. În plus de asta, poate fi utilizat şi ca un simplu monitor la PC, la consolă etc.

Acest model 28DM2000 poate fi deja achiziţionat online din stocul de televizore eMag, cu doar 549 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine o o construcţie ultra modernă şi elegantă, de tip slim, ce prezintă finisaje şi trăsături perfect definite. Este în totalitate de culoare neagră, are o putere de consum de 56W şi măsoară standard cu suportul integrat 645 x 190 x 435 (W x H x D) mm.

Imagini cu Star-Light 28DM2000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, noul Tv Star-Light impune un display de calitate, cu diagonală de 71cm, respectiv 28inch. Ca şi caracteristici, are o luminozitate de 200 cd/m², un timp de răspuns de 6.5ms, un raport de aspect al imaginilor de 16:9, un contrast nativ decent de 3000:1, precum şi unghiuri de vizualizare excepţionale (178/178 de grade).

În privinţa rezoluţiei, reuşeşte să reproducă conţinutul la 1366 x 768pixeli, într-un format High Definition Ready.

Sistemul audio stereo integrat cu care vine dotat device-ul de faţă, permite redarea unui sunet calitativ şi natural, cu o putere de până la 20W (2 x 10W).

Datorită Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital DVB-T/C, receptarea canalelor Tv în format HD sau Digital nu va mai avea nevoie de un alt decodor clasic extern.

Este de subliniat faptul că este compatibil cu suportul Tv standard de perete (Vesa), lucru ce oferă posibilitatea montării rapide, înlocuind perfect comoda Tv.

Ca şi conexiuni, deţine o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart (RGB), trei porturi HDMI, minijack căşti, o intrare PC şi Slot CI+.

Player-ul multimedia integrat permite reproducerea conţinutului media preferat, direct de pe orice sursă de memorie, respectiv unitate HDD externă sau stick de memorie, conectate la portul USB.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Star-Light 28DM2000 reprezintă un televizor modern şi elegant de buget, un device de calitate foarte bună, ideal încăperilor decente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 71cm
  • 2016
  • HD
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.