Star-Light 24DM2000 – non Smart Tv modern, accesibil şi avantajos.

Star-Light 24DM2000 reprezintă unul dintre cele mai accesibile non Smart Tv-uri din generaţia 2016, evidenţiate printr-un design elegant şi modern. Este conceput în mod special pentru cei mai puţin pretenţioşi când vine vorba de tehnologie, precum şi pentru încăperile nu foarte generoase ca spaţiu.

Este un LED de calitate foarte bună, care se dovedeşte a fi extrem de uşor de integrat în stilul oricărei locuinţe. Poate fi ideal atât dormitoarelor celor mici, bucătăriilor, birourilor sau de ce nu camerelor de hotel. Pe lână faptul că are rolul de televizor, poate fi utilizat cu uşurinţă şi pe post de monitor la diferite device-uri.

Acest model recent 24DM2000 este comercializat online de către eMag la preţul de buget de doar 499 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl reprezintă aspectul, prezintă o construcţie modernă şi atrăgătoare de culoare neagră cu finisaje perfect definite. Pe partea tehnică, ar fi de menţionat că are o putere de consum de 55W şi că măsoară standard 555 x 362 x 40 (W x H x D) mm cu tot cu suport.

Imagini cu Star-Light 24DM2000:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cei de la Star-Light au echipat dispozitivul de faţă cu un ecran LED de 60cm în diagonală, respectiv 24 inch. Avem de-a face cu un ecran bun, cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, cu un contrast nativ de 1000:1, cu unghiuri de vizualizare de 176/176 de grade, precum şi cu o rezoluţie High Definition la 1366 x 768p.

În ceea ce îl priveşte capitolul audio, integrează un sistem stereo decent de tip 2.0, ce dezvoltă o putere maximă de doar 6W (2x3W).

Din punct de vedere al dotărilor de conectivitate, se laudă cu: port USB 2.0, port HDMI, port Scart (RGB), intrare PC (15 pini), intrare component, intrare antenă, Minijack căşti, Media Player USB integrat, Slot CI+ şi Tuner Digital (DVB-T/C).

Media Player-ul USB are rolul de a reproduce orice tip de fişier multimedia preferat direct de pe diferite surse externe de stocare, precum HDD extern sau Stick de memorie USB.

Iar cu ajutorul Tuner-ului Digital şi a Slot-ului CI+ recepţionarea transmisiilor TV Digitale şi HD nu va mai avea nevoie de clasicul reciver extern (mediabox).

Concluzie:

În concluzie, Star-Light 24DM2000 este un televizor low-cost de calitate bună, evidenţiat printr-un design modern foarte uşor de integrat în orice stil de decor.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 60cm
  • Modern
  • 2016
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.