Star-Light 22DM1000 – televizor ieftin şi modern de 55cm, cu rezoluţie Full HD

Star-Light 22DM1000 este un televizor atractiv din gama 2015, un produs românesc ce a reuşit să atragă neaşteptat de multe vânzări. Nu este un Smart Tv, cu funcţii şi specificaţii inteligente, lucru ce reflectă asupra preţului de achiziţie avantajos.

Este un LED ideal pentru camera celor mici, pentru bucătărie sau ba chiar pentru o camera de hotel, nefiind nevoie de un model cu funcţii smart. Mai mult de atât, modelul de faţă poate fi utilizat şi pe post de monitor, conectându-l rapid şi uşor la laptop sau unitate, pentru a beneficia de o imagine mai calitativă şi mai generoasă.

Ca şi preţ de achiziţie, este un produs super avantajos, fiind comercializat de către magazinul online eMag la preţul de oferta de 529 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, observăm o construcţie distinsă de tip ultra-slim, ce conferă o eleganţă de invidiat. În privinţa detaliilor tehnice, ar fi că măsoară standard cu suport 605 x 107 x 384(W x H x D) mm şi că are o putere consumată de doar 36W, cam de două ori mai mică decât a unui bec de 60W clasic.

Imagini cu Star-Light 22DM1000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul cu rezoluţie Full HD, de tip LED, oferă o calitate video surprinzător de bună. Are o diagonală de 55cm şi un unghi foarte bun de vizualizare, de până la 176/176 de grade, practic maximul pentru aceste modele compacte, astfel vei viziona un conţinut clar din toate poziţiile. Calitatea maximă a conţinutului ajunge până la 1920 x 1080pixeli, având o luminozitate excelentă, respectiv de 200cd/m2, acelaşi lucru pe care pot să îl spun şi despre contrastul nativ, fiind de 1000:1.

Linia audio încorporată ce asigură nivelul audio, este compusă din două difuzoare audio, fiecare de câte 3W. Nu pot spune că excelează la acest capitol, însă este o calitate audio destul de ok, dacă o raportăm la diagonala televizorului. În situaţia în care preferi o experienţă audio mai dezvoltată, poţi opta la un soundbar sau la un sistem audio Home Cinema.

Surprinde plăcut la capitolul conectivitate, datorită faptului că deţine majoritatea porturilor de maximă utilitate, cum ar fi USB, HDMI, SCART, Minijack căşti (3.5mm), VGA (intrare PC), intrare component şi CI+.

Cu ajutorul portului HDMI, poţi monta de exemplu consola de jocuri, laptop-ul sau Blu-Ray-ul, utilizându-l pe post de monitor pentru aceste device-uri. La portul USB, poţi conecta stick de memorie sau HDD extern, cu conţinut video sau audio, pe care îl poţi vizualiza la o calitate excelentă.

Dacă va întrebaţi la ce este util portul CI+, va pot spune că este utilizat pentru posturile Tv suplimentare, introducând cartela cu adaptor, pe care o primiţi de la furnizorul dvs. de televiziune.

Tuner-ul digital DVB-T/C inclus poate decodifica semnalele digitale, astfel încât nu mai este necesar un alt decodor extern, astfel în felul acesta scăpaţi de o cheltuială inutilă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, dacă vrei un televizor ieftin şi de calitate, cu rezoluţie Full HD, pe care să nu daţi foarte mulţi bani, atunci modelul Star-Light 22DM1000 este exact ceea ce căutaţi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect plăcut
  • Gama 2015
  • Raport preţ-calitate excelent
Contra:
  • Sunet decent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.