Sony Xperia Z3

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Sony Xperia Z3 reprezintă vârful de gama al seriei Xperia Z, fiind prezent cu un desing inovator, care pe parcurs a fost preluat și de către alte modele din gama să. Apărut la 6 luni după fratele său mai mic Z2, vine cu același display, cu aceeași cameră foto-video, doar că este puțin mai îmbunătățită, și este o idee mai îngust și mai subțire.

Este un telefon ce funcționează impecabil, fără a avea vreun moment lag, mulțumită componentelor sale de ultimă generație. Vine cu sistem de operare Android 4.4.4 cu interfață Sony. Este o interfață ideală, ce a suferit mici modificări față de sistemul original Android, însă totul arată excepțional și se mișcă fluent.

Magazinul online eMag comercializează acest Z3 la prețul de 2.249lei (Vezi preț actualizat), un preț de ofertă spun unii, însă eu aș spune că nu este chiar un preț așa de accesibil.

La nivel estetic, vorbim despre un telefon smart extrem de aspectuos, ce se face remarcat prin trăsături moderne și elegante. Se bucură de finisaje perfecte, fiind un model extrem de rezistent la praf și zgârieturi. Are o greutate de 152 de grame și măsoară o grosime de numai 7.3mm.

Același smartphone Sony este comercializat și de către cei de la Altex.

Imagini cu Sony Xperia Z3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cei de la Sony ne surprind cu ecran TRILUMINOS, cu diagonala de 5.2inch, un display excelent ce oferă o calitate excepțională. Asigură o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli într-un format HD, având ca funcții de îmbunătățire X-Reality.

Configurația tehnică are la bază un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon, ce este tactat la 2.5GHz. Tot la acest capitol, regăsim 3Gb de memorie RAM, 16Gb de memorie flash și procesorul grafic Adreno 330.

Ei bine, la capitolul foto-video putem spune că excelează. Vine dotat cu două camere, dintre care senzorul principal este de 20.7Mpx, o cameră excelentă, ce realizează foto la o rezoluție de 5248 x 3936pix, având alături și Blitz Pulsed LED. Nici senzorul secundar nu este mai slab, este de 2.2Mpx., capabil să asigure cele mai reușite selfie-uri. Ca și specificații foto-video se bucură de stabilizator de imagine, de înregistrare video 4K, Sony Exmor RS, High Dynamic Range, Burst Mode și multe altele.

Alte atuuri ale acestui Z3, ar fi bateria de 3100mAh (920h stand-by și 16h convorbire), senzorul de proximitate, Gyroscope, Acceleroetru, Barometru, Compas, Sony 3D Surround Sound Technology, Clear Audio+, xLoud Experience și DSEE HX.

În concluzie, Sony Xperia Z3 se adresează utilizatorilor de smartphone mai pretențioși, cei ce știu exact ce vor de la telefonul lor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single SIM
  • Procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon de 2.5Gb
  • Sistem de operare Android v4.4 (Lollipop)
  • Diagonala display 5.2inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.