Sony Xperia E1

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Ți-ai propus să îți schimbi vechiul telefon cu unul nou, atractiv și cu funcții smart, însă nu dispui de un buget foarte ridicat? Ei bine, în cazul acesta, varianta cea mai accesibilă, ce ar îndeplinii toate aceste capricii, ar fi noul telefon mobil Sony Xperia E1 D2005.

Noul Xperia E1 reprezintă modelul cu cel mai puternic procesor din această serie, alături de care îi stă un display destul de generos, fiind completat de un design foarte modern. După cum am spus, este un terminal destul de accesibil, astfel se comercializează la prețul de numai 449lei (Vezi preț actualizat), un cost redus pot spune, pentru un astfel de telefon mobil smart, modern și performant.

Este conceput să ruleze sistemul de operare Andorid, cu versiunea recentă 4.3 Jelly Bean. Este un sistem stabil, destul de rapid și foarte fluent.

Se bucură de finisaje elegante și moderne, fiind foarte bine dimensionat, astfel încât să fie ușor de manevrat și de utilizat. Așadar, are o greutate de numai 120 de grame și o grosime de 12mm.

Acest telefon smart Sony Xperia se poate regăsi și în promoția magazinul Altex.

Imagini cu Sony Xperia E1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Acest E1 vine proiectat cu un ecran de tip TFT, având diagonala de 4inch. Astfel conținutul va fi reprodus la o calitate destul de bună, în 16 mil. de culori, la o rezoluție de 480 x 800pixeli.

Așa cum am specificat ceva mai sus, acest smartphone dispune de cel mai puternic procesor din gama sa, respectiv un procesor Dual Core Qualcomm MSM8210, ce tactează la frecvența de 1.2GHz. Acesta va oferii o experiență de utilizare completă, în orice situație. În completare, dispune de 4Gb de memorie internă și de 512Mb de memorie RAM. Capacitate de memorie internă poate fi dezvoltată până la 32Gb, printr-un card micro SD de memorie.

Am putea spune că la capitolul foto video nu se descurcă chiar așa de bine, fiind echipat doar cu o singură cameră foto, de numai 3Mp. Aceasta realizează fotografii la o rezoluție de 2048 x 1536pixeli și videoclipuri la rezoluția de 720 x 480pixeli.

Alimentare este asigurată de către un acumulator Li-Ion cu capacitate de 1750mAh. Această baterie rezistă în jur de 8 ore și 30 de minute în regim de convorbire in 2G și undeva la 498 de ore în regim stand-by in 2G.

Senzorii de care beneficiază acest device, ar fi: senzorul de proximitate, senzorul de lumină ambientală, magnetometrul și accelerometrul.

În concluzie, acest smartphone Sony Xperia E1 este telefonul ideal ce oferă performanțe bune, un aspect elegant și un preț excepțional de bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single Sim
  • Procesor Qualcomm MSM8210 Dual-Core
  • Sistem de operare Android 4.3 (Jelly Bean)
  • Diagonala display 4inch
Contra:
  • Ecran TFT

2 thoughts on “Sony Xperia E1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.