Sony Xperia E

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  O altă variantă extrem de accesibilă, atunci când vrei să îți achiziționezi un nou telefon mobil smart, ar fi și Sony Xperia E. Acest device vine conceput cu o gamă largă de elemente utile oricărui utilizator de smartphone, pentru a duce la o utilizare simplă, corectă și extrem de rapidă în orice situație.

Vorbim despre un smartphone ce rulează sistemul Android cu interfață v4.0 Ice Cream Sandwich, un sistem de operare foarte stabil și fluent, idiferent de activitate.

În ciuda funcțiilor sale smart și a design-ului modern, prețul de achiziție este de numai 369lei (Vezi preț actualizat), un preț modic pentru un astfel de smartphone cu Android.

Finisajele acestuia elegante și moderne, cu siguranță vor atrage privirile celor din jur. Prezintă un aspect compact, ce duce la o utilizare comodă, asta mulțumită greutății de numai 115 grame și a grosimii acestuia de doar 11mm.

Imagini cu Sony Xperia E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

La interiorul acestuia se regăsește un procesor MSM7227A, ce tactează la o frecvență de 1GHz, susținut de o capacitate de 512Mb de memorie RAM. Capacitatea memoriei de stocare este de 4Gb, o memorie ce poate fi dezvoltată până la 32Gb, prin achiziționarea unui card de memorie MicroSD.

Conținutul va fi reprodus pe un ecran de tip TFT, cu diagonala de doar 3.5mm. Fotografiile vor fi redate în 262k de culori, la o rezoluție de 320 x 480pixeli.

Vine echipat cu o singură cameră foto-video, de 3.2Mp, ce asigură fotografii la rezoluții de 2048 x 1536p și video la 640 x 480p.

Alimentarea se datorează acumulatorului de 1530mAh, ce asigură 368 de ore în regim de așteptare și de până la 6 ore de convorbire în 2G și 3G.

În final, dacă vrei să îți achiziționezi un telefon mobil smart, cu performanțe bune și cu un aspect plăcut, Sony Xperia E reprezintă variantă perfectă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Procesor MSM7227A 1.0GHz
  • Sistem de operare Android v4.0 (Ice Cream Sandwich)
  • Diagonala display 3.5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.