Sony Bravia 43WD759 – Smart TV LED din gama 2016, cu ecran Full HD de 108cm

Sony Bravia 43WD759 reprezintă un Smart Tv LED de ultimă generaţie, respectiv din gama de televizoare 2016, un device atractiv ce reuşeşte să îmbine perfect utilul cu plăcutul. Garantează o experienţă de divertisment captivantă, având la bază componente şi tehnologii de ultimă ora, totul fiind împachetat într-un design ultra modern şi elegant.

Acest LED inteligent cu funcţie de monitor rulează din fabrică sistemul de operare Android. Este un sistem de operare foarte bun, destul de curând implementat şi la televizoare de către producătorul Sony.

Acest model Bravia 43WD759 este disponibil de puţin timp şi în magazinul online de specialitate eMag, comercializat la preţul de 2.789 de lei (vezi preţ actualizat).

Este evidenţiat printr-un design slim cu finisaje şi detalii perfect definite, totul fiind pe un fond de culoare neagră. În privinţa detaliilor tehnice, ar fi de spus că are o putere consumată de 53W, că are o greutate de 9.8kg şi că măsoară standard 960 x 565 x 56(W x H x D) mm (960 x 616 x 229(W x H x D) mm cu stand).

Totodată, este de remarcat faptul că beneficiază de compatibilitate Vesa (200 x 200mm), lucru ce îi permite să fie montat pe perete, fiind nevoie de doar un suport Tv special achiziţionat separat.

Imagini cu Sony Bravia 43WD759 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Sony Bravia este prevăzut cu un Edge LED de 108cm în diagonală, ce reuşeşte să asigure o rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080pixeli. Are o rată de aspect a imaginii de 16:9 şi unghiuri de vizibilitate largi (178 / 178 de grade), totodată beneficiind şi de o serie numeroasă de moduri presetate de imagine, ce îmbunătăţesc semnificativ calitatea video.

X-Realiity PRO se dovedeşte a fi un motor de procesare unic, ce converteşte pixelii astfel încât să obţină o calitate video apreciabilă, cu detalii pe cât se poate de realiste.

Tehnologia avansată Motionflow XR 400 îmbunătăţeşte cadrele originale, astfel încât să obţină detalii clare şi cursive chiar şi în cadrele cu mişcare rapidă.

Din punct de vedere al sunetului, deţine la bază sistemul audio Dolby Digital de 20W putere. În plus, vine şi cu o serie numeroasă de moduri de sunet presetate, ce aduc un plus calităţii audio.

Tuner-ul digital cu format DVB-T/C/S/S2 şi DVB-T2, împreună cu Slot-ul CI+, vor asigura recepţionarea transmisiilor Tv în format High Definition şi Digital, fără a mai fi necesar clasicul decodor extern (sau mediabox).

Player-ul multimedia încorporat oferă ocazia reproducerii conţinutului preferat, direct de pe stick de memorie USB sau de pe unitate externă HDD.

Beneficiază atât de Wireless integrat, cât şi de LAN (RJ-45), plus de următorii conectori: USB 2.0 x 2, HDMI x 2, Scart, ieşire audio digitală optică, RF In, HDCP, Audio In/Out şi Minijack căşti.

Concluzie :

În concluzie, Sony Bravia 43WD759 este un Smart Tv LED din 2016, un televizor modern şi performant, ideal spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • 2016
  • Ultra-modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.