Sony Bravia 43W807C – televizor Smart 3D de 108cm, cu Android

Sony Bravia 43W807C este un Smart Tv 3D ultra modern de generaţie recentă, un televizor de cea mai bună calitate, ce reuşeşte să garanteze o funcţionalitate excepţională, aducând totodată un plus de rafinament locului în care este amplasat, graţie design-ului destins pe care-l poartă.

Reprezintă o alegere interesantă datorită funcţiilor 3D, potrivită spaţiilor generoase, precum unei sufragerii sau unui living distins.

Această serie Bravia au echipat noile device-uri cu sistem de operare Android. Odată cu modelul de faţă, mai vin încă două modele ceva mai generoase în privinţa diagonalei, respectiv Sony Bravia 50W807C de 126cm şi Sony Bravia 55W807C de 139cm, asta în cazul în care se doreşte un ecran mai mare.

Acest model Bravia 43W807C este disponibil în stocul magazinului de specialitate eMag, la preţul de achiziţie de 2.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, suprinde foarte plăcut prin finisaje şi elemente elegante, ce alcătuiesc toate un design ultra modern. Construcţia acestuia este de culoare argintie, standul pe care vine montat fiind cromat. Are o greutate de 11.8kg, măsoară standard 962 x 565 x 59(W x H x D) mm, respectiv 962 x 602 x 179(W x H x D) mm cu stand.

Pe lângă faptul că dă foarte bine montat pe stand-ul din dotare, acceptă să fie montat şi pe perete, pe un suport TV, datorită compatibilităţii Vesa de 400 x 300mm. Puterea de consum a televizorului este de doar 55W, ceva mai puţin decât consumul unui bec clasic de 60W.

Acelaşi televizor inteligent cu funcţii 3D se regăseşte şi în ofertele celor de la evoMag, Altex şi CEL.

Imagini cu Sony Bravia 43W807C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor Sony vine proiectat cu un display Edge LED, ce măsoară 108cm în diagonală, respectiv 43”. Este vorba de un ecran foarte bun, cu rezoluţie Full HD la 1920 x 1080pixeli, ce pune la dispoziţie o sumedenie de moduri presetate de imagine. Acestea pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus, aducând o îmbunătăţire semnificativă conţinutului.

Deasemenea, unghiurile de vizibilitate sunt excelente, respectiv de 178/178 de grade atât din orizontală, cât şi din verticală.

Nivelul audio este asigurat de către sistemul stereo Nicam/A2, ce dezvoltă o putere maximă de până la 20W. Şi la acest capitol se regăsesc câteva moduri presetate de sunet, ce aduc un plus de calitate sunetului.

În ceea ce îl priveşte capitolul conectivitate, acceptă să fie conectat la internet atât prin LAN (RJ-45), cât şi prin Wireless. Pe lângă asta, deţine şi un port USB 2.0, o ieşire audio digitală optică, o intrare video composite, o intrare component, o intrare Scart, precum şi 4 porturi HDMI.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital (DVB-T/T2/C/S/S2) înlocuiesc mediabox-ul sau decodorul extern, pentru recepţionarea transmisiilor Tv în format digital şi HD.

Dintre dotările acestuia, nu putea lispsi Player-ul multimedia integrat. Acesta oferă posibilitatea reproducerii conţinutului preferat, direct de pe stick de memorie USB sau HDD.

Concluzie :

Concluzionând, Sony Bravia 43W807C este un Smart Tv 3D de generaţie nouă, un device ultra modern ce reuşeşte să atragă atenţia atât prin aspect, cât şi prin performanţe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • Ultra modern
  • Full HD
  • 3D
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.